Tuorein sisältö

Suomen Jääkiekkoliitto solmi mittavan diilin - kiekkoleijonien otteluita varmistettu vapaille kanaville vuosiksi

13.06.2019 klo 13.40 | Luettu: 752 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Jääkiekkoliitto on solminut kuuden vuoden (2020-2026) mittaisen sopimuksen Discovery Networks Finlandin kanssa. Sopimus tarkoittaa, että miesten MM-kisoja lukuun ottamatta jääkiekon maajoukkueiden ottelut ovat kaudesta 2020-21 alkaen katsottavissa TV5:sta ja suoratoistopalvelu Dplaysta.

Sopimuksen piiriin kuuluvat naisten, alle 20-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden MM-kisat. Miesten osalta sopimus kattaa kaikki kauden EHT-turnaukset ja huhtikuussa pelattavat Nordic Cupin ottelut.

"Discoveryn tarjoama paketti on kokonaisuutena erittäin kattava: Kaikki nykyään vapailta kanavilta nähtävät ottelut ovat jatkossakin vapaasti katsottavissa", Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen painottaa.

Discovery omistaa Suomessa myös Olympialaisten oikeudet. Tämä tarkoittaa, että vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisten jääkiekkoturnaukset nähdään niin ikään Discoveryn kanavilla.

Vielä ensi kauden ajan jääkiekon maajoukkueiden TV-oikeudet omistaa kotimaassa Yle. Miesten MM-kisat kotikatsomoihin välittää kansainvälisen sopimuksen kautta MTV.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Julkkiskokki Gordon ... Kryptonissa debytoiv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova