Tuorein sisältö

Mark Hamill laulelee uudessa, varsin päheässä Child’s Play -tunnarissa

15.06.2019 klo 00.30 | Luettu: 1309 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Child's Play -kauhuleffan uusi versio sai negatiivista huomiota julkistusvaiheessa, koska Chucky-nukke on ensi kertaa robotti ja alkuperäiset tekijät aikovat yhä tehdä jatko-osia, mihin heillä on oikeus. Sittemmin leffa on ansainnut (ns.) hyvää tahtoa. Julistesarjassa Chucky tappaa Toy Story -hahmot! Hänen äänenään toimii Mark Hamill! Ja nyt: musiikista vastaa Bear McCreary, joka on kerännyt mainetta säveltämällä mm. aiheita Battlestar Galactica, Outlander, The Walking Dead ja God of War.

McCreary vastaa uuden uhkaavan tunnusbiisin äänistä lähes kokonaan itse. Chucky on tappajalelu, joten McCreary ei käyttänyt orkesteria, vaan lelupianoa, kampiliiraa, harmonikkaa ja leluista lähteviä ääniä luodakseen hakemansa kokonaisuuden. Tunnarista kuullaan elokuvassa myös iloinen versio, joka mainostaa tarinan sisäistä tuotetta. Hamillin suoritus auttaa alleviivaamaan versioiden eron.

Hamillin "tuutulauluosuus" alkaa videon loppupuolella.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Madonnan uusi Madame... Vain elämää -kuvauks... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

15.06.2019 klo 06.57

Toivottavasti tuo saadaan myös dubattuna ja Chuckyn äänenä toimii Lempäälän kultakurkku Niilo22.
lainaa
vgbocdaknlh

15.06.2019 klo 09.27

oopperalaulu pilaa kaiken. ei kai tama mikaan eeppinen seikkailu ole. ei kai sielta autiotalon lastenhuoneesta mitaan kuoroa loydy
lainaa

Kirjoita kommentti


666


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova