Tuorein sisältö

Isoja biisejä ja neverheard-outouksia: Maija Vilkkumaa 20 Tarinaa -keikat syksyllä

19.06.2019 klo 15.58 | Luettu: 1564 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maija Vilkkumaa 20 tarinaa -keikat tarjoavat lokakuussa yleisölle Helsingissä Tavastialla ja Tampereella Tampere-talon Sorsaklubilla jotakin ainutlaatuista.

"Pyysin keväällä ihmisiltä kertomuksia siitä, mitkä mun biisit ovat 20 vuoden ajan olleet kenties osana heidän elämäänsä - millaisiin tilanteisiin ne ovat liittyneet, mitä niitä kuunnellessa on tapahtunut. Näillä keikoilla kuullaan paitsi mun isoja biisejä myös niitä, joita ei ole soitettu missään vuosiin - täällä siis soivat isojen lavojen kaiut yhdessä neverheard-outouksien kanssa".

MAIJA VILKKUMAA - 20 TARINAA
Pe 4.10.2019 Helsinki, Tavastia-klubi
La 5.10.2019 Helsinki, Tavastia-klubi
La 12.10.2019 Tampere, Sorsaklubi
(Liput myyntiin to 20.6. Tiketissä)

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Pyysin keväällä ihmisiltä kertomuksia siitä, mitkä mun biisit ovat 20 vuoden ajan olleet kenties osana heidän elämäänsä - millaisiin tilanteisiin ne ovat liittyneet, mitä niitä kuunnellessa on tapahtunut. Sain valtavasti viestejä, iloisia ja surullisia, riehakkaita ja riipaisevia, viisaita ja kapinallisia. Kesäjuhlista ja autonratista, keittiöstä ja maantieltä, vapauden kuplinnasta tai ahdistuksen painosta kumpuavia. Niiden pohjalta syntyy 20 tarinaa -kiertue. Näillä keikoilla kuullaan paitsi mun isoja biisejä myös niitä, joita ei ole soitettu missään vuosiin - täällä siis soivat isojen lavojen kaiut yhdessä neverheard-outouksien kanssa, kuten tavallaan meissä kaikissa. Teidän tarinanne ovat läsnä äänenä ja visuaalisesti. Tämä on esitys, jollaista en ole aiemmin tehnyt. Olet lämpimästi tervetullut! Mun tarinat ovat teidän tarinoita ja teidän tarinat mun ja kaikki tarinat ovat meidän kaikkien. Yhteisiä. Kiitos siitä?? Liput myynnissä 20.6. klo 9.00!

Henkilön maijavilkkumaa (@maijavilkkumaa) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pitkän kaavan kautta... Flow lisäsi nimiä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova