Tuorein sisältö

Telian jääkiekon Liiga-tarjontaa nähdään valikoidusti myös MTV:n ilmaiskanavilla

25.06.2019 klo 14.44 | Luettu: 381 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Telian valikoituja Liiga-ohjelmia nähdään myös MTV:n ilmaiskanavilla syksyllä.

Telia on solminut sopimuksen Telian jääkiekon Liiga-sisältöjen jakelusta MTV:n kanssa. Sopimuksen myötä valikoituja Liigan huippuotteluita ja Telian Liigalive 360 -studiosisältöjä tarjoillaan suorana myös MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla ensi kaudella.

"Kaikki jääkiekon Liiga-ottelut ovat aina nähtävissä Liiga-asiakkaillemme Telia TV:ssä. Sen kautta asiakas voi valintansa mukaan nauttia joko kaikista Liiga-otteluista tai esimerkiksi vain oman suosikkijoukkueensa peleistä muiden Liiga-ohjelmien lisäksi. On myös todella hienoa, että pääsemme tarjoamaan maistiaisia kaikille suomalaisille MTV:n kanssa solmitun sopimuksen myötä", toteaa Telian TV- ja medialiiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.

Liiga-kausi starttaa torstaina 12. päivä syyskuuta. Telian Liiga-ohjelmakauden avausottelu sekä tunnin ennakkostudio nähdään Telia TV:n lisäksi myös MTV3:lla kello 18 alkaen, jolloin viime kevään finaalistien eli HPK:n ja Kärppien välisen kohtaamisen lisäksi Hämeenlinnan jäähallin kattoon nostetaan Liigan mestaruusviiri.

Telian kauden 2019-2020 tarkempi Liiga-ohjelmisto julkistetaan lähempänä kauden alkua.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tämäkin oli tehtävä:... Scream: Resurrection... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova