Tuorein sisältö

Ruisrock on jo tänä vuonna 50-50 - ei siis 60-40 tai jotain muuta

26.06.2019 klo 20.50 | Luettu: 1738 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun perinteikäs Ruisrock on 50-50?

Ruisrock on liittynyt monipuolisempaa sukupuolijakaumaa musiikkiteollisuuteen ajavaan Keychange-aloitteeseen.

Aloitteen päätavoitteena on tasata naisten ja muunsukupuolisten alhaiseksi jäänyttä edustusta alalla. Aloitteeseen liittyneet festivaalit sitoutuvat nostamaan naisten tai muunsukupuolisten esiintyjien osuutta ohjelmassaan vähintään 50-50-periaatteen mukaisesti viimeistään vuoteen 2022 mennessä.

Ruisrockissa tavoite toteutuu jo tänä vuonna!

"Tämän vuoden ohjelmistossamme on upea kattaus esiintyjiä, jotka edustavat kirjavasti eri sukupuolia, kieliä ja kulttuureja, ja 50%:ssa festivaalin esiintyjäryhmistä on edustettuna naisia tai muunsukupuolisia. Yhdenvertaisuus on meille aivan keskeinen arvo, jota haluamme edistää, ja jonka eteen teemme vahvasti töitä myös tulevaisuudessa", kertoo Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.


Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

50-50. Mitä se tarkoittaa? ???? Se tarkoittaa sitä, että Ruisrock on liittynyt monipuolisempaa sukupuolijakaumaa musiikkiteollisuuteen ajavaan Keychange-aloitteeseen! Sen päätavoitteena on tasata naisten ja muunsukupuolisten alhaiseksi jäänyttä edustusta alalla. ???? Aloitteeseen liittyneet festivaalit sitoutuvat nostamaan naisten tai muunsukupuolisten esiintyjien osuutta ohjelmassaan vähintään 50-50-periaatteen mukaisesti viimeistään vuoteen 2022 mennessä. Ilolla ja ylpeänä voimme kertoa, että Ruisrockissa tavoite toteutuu jo tänä vuonna! ???????? Ja tämähän sopii tälle vuodelle hienosti myös numeroiden puolesta, kun juhlitaan 50. Ruisrockia! ???? Isobritannialaisen PRS Foundationin hallinnoimassa aloitteessa on mukana Euroopan suurimpia musiikkialan toimijoita ja festivaaleja, jotka haluavat edistää yhdenvertaisuutta. Lue lisää Keychangesta Ruisrockin sivuilta ruisrock.fi/uutiset ????: Kerttu Penttilä @kerttuphoto #ruisrock2019 #kohtiruissia #Keychange @keychangeeu

Henkilön Ruisrock (@ruisrock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuukauden kuluttua O... Nyt Tallinnan matkaa... >

Keskustelut (8 viestiä)

vwrfhneougi

26.06.2019 klo 22.37

vahintaan 50 50. mika muu on mahdollista
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

27.06.2019 klo 07.46 2 tykkää tästä

Tuohan on aivan typerä idea. Eikös kaikki pitäisi valita taitojen tai kysynnän mukaan, eikä "sukupuolen". Ja jos sukupuolia on 19683 kappaletta, niin aika pitkä ruisrock tulee jos jokainen pitää olla edustamassa siellä. Phift.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

27.06.2019 klo 18.58

Pitäisikö kaikissa töissä olla tuo "50-50"-ajattelutapa? Aika harvoin olen nähnyt työmailla naisia tekemässä töitä, edes ajamassa työkoneita. Minkäs sille voi että toiset artistit on huonompia eikä niitä pidä päästää festivaaleille, tai kun toiset sukupuolet on sopimattomampia tai haluamattomampia tiettyihin töihin. Ei kaikkea voi tai pidä yrittää jakaa kaikkien kesken.

Mikäs suhde v2:n toimituksessa on? Ja millä perusteella siihen on päästy? Sukupuolen vai osaamisen?
lainaa
gosfjfjf

27.06.2019 klo 19.46

minkaslainennjako latella on. onko 50 50
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

27.06.2019 klo 19.52

gosfjfjf kirjoitti:
minkaslainennjako latella on. onko 50 50


Sori, en ole xbox-poika.
lainaa
tiedeVSpolitiikka

28.06.2019 klo 05.54 1 tykkää tästä

Transhullutusta vastaan. Evernotesta:

Sukupuolidysforia (eli transeksuaalisuus) on todellinen ilmiö, mutta mikä sen on oikeasti synnyttänyt, mitä on sen taustalla ja mikä on paras lähteä hoitamaan tätä kasvavaa ongelmaa? Aivopesu ja hormonihäiriköt, siinä 2 suurinta syytä miksi niin moni ei nykyään edes tunnista sukupuoltaan.

Jo hyvin pieni määrä vierasta/ylimääräistä hormoonia voi häiritä sikiön kehitystä ja se heijastuu ihmisen koko myöhempään elämään. Prosessi on todella herkkä.
lainaa
tiedeVSpolitiikka

28.06.2019 klo 05.55

"For males and females alike, the entire process of reproductive development is exquisitely sensitive to minute changes in levels of the sex hormones, particularly during certain critical windows of development."

"We found that a difference of about a part per billion of testosterone and about twenty parts per trillion of estradiol [endogenous estrogen] actually predict entirely different brain structures, behavioral traits, enzyme levels, and receptor levels in tissues, hormonal levels in the blood".
lainaa
tiedeVSpolitiikka

28.06.2019 klo 06.08

Viimeisessä lainauksessa siis kyse rottakokeesta, mutta kyllä siitä voidaan vetää jotain johtopäätöksiä ihmistenkin kohdalla. Äsken tuli valitusta että viesti on liian pitkä niin laitoin 2:een lyhyempään pätkään. Koko tutkimuksen löytää tietysti kun copypastee tuosta hakukoneeseen toisen lainauksen. Sukupuolia on 2, se on biologinen fakta.

Koko sukupuolitutkimus on täysin politisoitunut, korruptoitunut ja vääristynyt, sillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Kaikki on lähtenyt liikkeelle tekaistuista/valheellisista tutkimuksista ja LGBTXYZ agendan juna puksuttaa eteenpäin koska ihmiset (suurin osa) vaan omaksuu about kaiken sen jota media meille suoltaa koska eivät tajua/uskalla kyseenalaistaa auktoriteettejä.

Valtamediaa hallitsee pienen pieni joukko. Tämän porukan pyrkimys on johtaa meitä harhaan, valehdella, pelotella, ei suinkaan informoida ja kertoa totuutta. Totuus romuttaisi tämän kavalan systeemin ja siksi sitä yritetään pitää piilossa viimeiseen asti.
lainaa

Kirjoita kommentti


182


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova