Tuorein sisältö

Provinssin ja Tuskan perjantai päättyi yleisöennätykseen

29.06.2019 klo 11.07 | Luettu: 552 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sekä Tuska että Provinssi saavuttivat perjantaina yhden päivän yleisöennätyksen.

Seinäjoen Provinssin perjantaina tapahtumassa juhli yli 28 000 ihmistä.

"Festivaalin alusviikko on ollut Provinssille ennennäkemättömän menestyksekäs. Jokaisena arkipäivänä on rikottu myyntiennätyksiä ja kävijämääräarvioita kirjoitettu uusiksi. Edessämme on vielä upea päätöspäivä, joka tulee jatkamaan siitä mihin Provinssin historian paras perjantai jäi", toteaa Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Helsingin Suvilahdessa juhlittava Tuska kokosi perjantaina paikalle 15 000 metallifania. Päivä oli loppuunmyyty ja samalla Tuskan kaikkien aikojen yhden päivän kävijäennätys. Myös lauantai on myyty loppuun jo ennakkoon, sunnuntain lippuja on vielä saatavilla.Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

??TUSKA 2019 AVAUSPÄIVÄ KERÄSI 15 000 HEVIPÄÄTÄ SUVILAHTEEN!?? ?? Uusien tuulien saattelemana Tuska 2019 avauspäivä kokosi Helsingin Suvilahteen 15 000 metallifania. Päivä oli loppuunmyyty ja samalla Tuskan kaikkien aikojen yhden päivän kävijäennätys. Sisäänkäynnin siirtyminen kauppakeskus Redin tuntumaan oli uutta kaikille, mutta perille hevikansa löysi. ?? Ohjelmallisesti päivän vetonaulat olivat ”Queen Of Time”-albumispesiaalin esittänyt Amorphis, mustan metallin lähettiläät Dimmu Borgir ja thrash-legenda Anthrax, muiden artistiryhmien rytmittäessä upeasti. Toisin kuin sanonta sanoo, tänään pidot parani vaikka ei väki vähentynyt! ?? Huominen lauantai on myös myyty loppuun jo ennakkoon, sunnuntain lippuja on vielä saatavilla. ?? Kiitos Tuskalaiset tästä ensimmäisestä päivästä. Tämä oli hieno perjantai, huomenna taas täysillä! ?? Yhteistyössä: REDI, Pivo, Radio Rock, Helsingin Kaupunki. ?? LISÄTIEDOT: tuska.fi facebook.com/TuskaOpenAir twitter.com/tuskafestival instagram.com/tuskafestival www.youtube.com/tuskafestivalofficial ?? ????: Entropia Photography / Vulgar.fi ?? #tuska2019 #tuskafestival

Henkilön Tuska Festival (@tuskafestival) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Babymetal helmikuuss... Top Gear -juontaja p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova