Tuorein sisältö

Avengers: Endgame ei voita Avataria - ei ainakaan ilman Lokin tyylisiä juonia

01.07.2019 klo 21.55 | Luettu: 6454 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Avengers: Endgame teki paluun 10 kärkeen viikonloppuna Yhdysvalloissa pienen tempauksen johdosta. Mukaan paketoitiin poistettu kohtaus ja muuta materiaalia, kuten kunnianosoitus edesmenneelle Stan Leelle. Leffa tienasi 5,5 miljoonaa dollaria lisää.

Endgame on nyt 24 miljoonan päässä Avatarin ennätyksestä. Kun inflaation vaikutusta, budjetteja ja muita vaikeatajuisia ja osittain salaisia asioita ei oteta huomioon, Avatar on kaikkien aikojen menestynein elokuva tienattuaan 2 788 miljoonaa dollaria. (Todellinen ykkönen on Tuulen viemää.)

Analyytikot ennustivat jo jonkin aikaa sitten, että Endgamen vauhti on hidastunut, eikä se ohita Avataria. Tuoreen tempauksen jälkeen tilanne on sama: Endgamella ei tällä hetkellä ole realistista keinoa tienata puuttuvaa summaa, tietävät tietäjät.

Avatarin pottiin on laskettu mukaan 33 miljoonaa, jonka 9 minuuttia pidempi versio tienasi. Vastaava versio olisi saattanut viedä Endgamen voittoon?

Disney omistaa nykyään sekä Avatarin että Avengersin, joten samat pösöt nauravat matkalla pankkiin voittajasta riippumatta. Avatar 2 valmistuu jouluna 2021, mistä lähtien Disney tarjoaa joka joulu joko Avatarin tai Star Warsin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican Lars Ulri... Babymetalin tuore vi... >

Keskustelut (1 viestiä)

art

02.07.2019 klo 09.12 1 tykkää tästä

Näinhän se on. Pian saamme nauttia Avatar sarjoista ja peleistä. Tai sitten emme.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova