Tuorein sisältö

Kesän suurin rock-konsertti lähestyy, Metallica Hämeenlinnassa - ohessa käytännön ohjeita juhlakansalle

03.07.2019 klo 11.36 | Luettu: 1486 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesän suurin rock-konsertti lähestyy - Metallica Hämeenlinnassa 16.7.

Metallican WorldWired-maailmankiertueen keikka nähdään Kantolan tapahtumapuistoon tiistaina 16. heinäkuuta. Konsertissa lämmittelijöinä toimivat ruotsalainen Ghost ja norjalainen Bokassa. Jättikonsertin liput on myyty loppuun jo kuukausia sitten.

Ohessa tärkeimpiä vinkkejä käytännön järjestelyihin liittyen:

Klo 15 avataan portit konserttialueelle ja aloitetaan turvatarkastukset. Ravintolat ja myyntipisteet aukeavat.

Arvioidut soittoajat:
Noin klo 18.45 Bokassa
Noin klo 19.45 Ghost
Noin klo 21.15 Metallica

Konsertin arvioitu päättymisaika on noin klo 24 aikaan.

Anniskelualue, ruokamyyntipisteet ja artistin kiertuetuotemyyntipisteet ovat avoinna koko konserttialueen aukiolon ajan.

Jättikonserttiin saapuvan yleisön kannattaa tutustua www.metallicafinland.fi -sivustolta löytyviin ohjeisiin ja esimerkiksi saapumis- ja aluekarttaan kannattaa tutustua huolellisesti jo ennakkoon. Hämeenlinnaan pääsee kaikkein kätevimmin julkisilla kulkuneuvoilla ja itse kaupungissa kaikki, myös konserttialue, on kävelyetäisyydellä.

Konserttialueelle saavutaan keskustasta kävelyreittiä Vanantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu. Konserttialueen pääportti sijaitsee Puusepänkadulla. Kävelymatka Hämeenlinnan rautatieasemalta pääporteille on noin 3 kilometriä. Pyöräilijöille on varattu pyöräparkkialue läheltä konsertin portteja Puusepänkadulla.

Hämeenlinnan keskustassa parkkitilaa on erittäin rajallinen määrä, joten suosittelemme autoilijoita jättämään autoja liityntäpysäköintipaikoille ja saapumaan Hämeenlinnaan julkisilla kulkuneuvoilla. Konserttivieraille on kuitenkin varattu rajallinen määrä parkkitilaa ja ne on suunniteltu saapumissuuntien (Helsinki, Tampere, Turku ja Lahti) mukaan. Konserttivieraille varatut paikoitusalueet avautuvat tapahtumapäivänä klo 12.

Autoliikennettä Kantolassa rajoitetaan merkittävästi tapahtumapäivänä klo 15-02 välillä. Valtatie 10 Kantolan läheisyyteen suljetaan ennen konsertin päättymistä tuloliikenteeltä konsertin poistumisliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. Kantolaan päin ei siis pääse ajamaan VT10 kautta konsertin päätyttyä.

Juhla-alueella myyntipisteissä asioimisen nopeuttamiseksi suositellaan ottamaan mukaan käteistä rahaa. Baarialueella ja myyntipisteissä käyvät myös yleisimmät pankki- ja luottokortit.

VR ja Onnibus ovat järjestäneet lisäliikennettä konsertin päättymisen jälkeen. VR on esimerkiksi järjestänyt lisäjunia Helsinkiin ja Tampereelle.

Ikäraja konserttiin on 5 vuotta. Alle 14-vuotiaat vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa. Jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Doom Patrol, osa 9: ... Tampereen Blockfest ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova