Tuorein sisältö

Ilosaarirock lähestyy, muista hoitaa raha-asiat kuntoon ennen festaria

04.07.2019 klo 19.27 | Luettu: 1361 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joensuun Ilosaarirock juhlitaan 12.7.-14.7.

Muista hoitaa raha-asiat kuntoon hyvissä ajoin, Ilosaarirock on tänäkin vuonna full cashless -festivaali.

Pivoa voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Helpota omaa festarointia luomalla festaritili ja lataamalla rahaa rannekkeelle ennakkoon. Kaikki festaritilin kautta ladatut, käyttämättömät rahat palautuu automaattisesti ilman lisämaksua tileille. Lue lisää ja luo festaritili verkossa: www.ilosaarirock.fi/2019/cashless.

Ilosaarirockissa on myös nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle. Henkilökunta on ohjeistettu puuttumaan häirintään, poliisilla on matala kynnys tehdä rikosilmoitus ja Punainen risti tuo alueelle seksuaalisen häirinnän tukihenkilön.



Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

? NOLLATOLERANSSI HÄIRINNÄLLE! ? Ilosaarirockissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilökuntamme on ohjeistettu puuttumaan häirintään, poliisilla on matala kynnys tehdä rikosilmoitus ja @punainenristi tuo alueelle seksuaalisen häirinnän tukihenkilön. Kaikilla näillä toimilla haluamme varmistaa, että kesän paras viikonloppu on varmasti kaikille se kesän paras! Nollatoleranssi ei tarkoita, etteikö Ilosaarirockissa saisi flirttailla tai hakea rakkautta. ??Rakkaus on erittäin suotavaa ja seuraa voi hakea toisia kunnioittavalla tavalla. Kun festaritohinassa muistaa, että oman itsen lisäksi kivaa on myös kaikilla muilla ympärillä olevilla ilosaarirokkilaisilla, ollaan jo aika pitkällä! ?? Rakastavaa festaria kaikille! ?????????????????????????????????????? ???? Kuuntele @himocast Festarijakso ja nappaa talteen vinkit älykkäästä ja kunnioittavasta flirttailusta festareilla: podtail.com/fi/podcast/himocast/25-festarijakso/ ???? Lue Ilosaarirockin vastaavan tuottajan kommenti häirinnästä täällä: www.heili.fi/uutiset/kolumnit/item/6647-nollatoleranssi-seksuaaliselle-hairinnalle #ilosaarirock2019 #ilosaarirock #kesänparasviikonloppu

Henkilön Ilosaarirock Festival (@ilosaarirock) jakama julkaisu



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Anna Abreulla varmaa... Metallican Lars Ulri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova