Tuorein sisältö

Pettyneistä kommenteista huolimatta, 'Pidetään Ruissi maailman ihanimpana festarina jatkossakin'

08.07.2019 klo 09.51 | Luettu: 1334 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun perinteikäs Ruisrock päättyi sunnuntaina ristiriitaisissa tunnelmissa pääesiintyjän korvaajankin jättäessä keikan väliin (V2.fi-uutinen).

Pettyneilta ja kiukkuisilta somekommenteilta ei ole vältytty. Tosin Ruisrockin Instagramista löytyy jälkikommenttina videopätkä muuten hyvin sujuneista festareista: "Te, ihanat ihmiset teette Ruisrockista sellaisen positiivisen ja hyvän meiningin juhlan kuin se on ja siitä iso, iso kiitos ja paljon rakkautta teille. Pidetään Ruissi maailman ihanimpana festarina jatkossakin".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Huh huh! Olipa festarit - monin tavoin. Loppu ei ollut varmasti monellekaan toivottu, mutta valtaosa festarista sujui juuri niinkuin oli suunniteltu. ???? Ruisrockissa nähtiin paljon hymyileviä kasvoja, musaa laidasta laitaan, tanssia, juhlimista, naurua ja iloa. Niitty tärisi ja merivesi loiskui - eikä muuten satanut kuin muutama pisara!! ???????? Tässä Turku AMK:n videossa välittyy muikeat sunnuntaifiilikset tuoreeltaan. ???? Te, ihanat ihmiset teette Ruisrockista sellaisen positiivisen ja hyvän meiningin juhlan kuin se on ja siitä iso, iso kiitos ja paljon rakkautta teille. ?? Pidetään Ruissi maailman ihanimpana festarina jatkossakin. Jos olet samaa mieltä, paina sydän tai jaa video. ?? Ainoastaan positiivisuudella hommat sujuu hyvin ja kehittyy. Olette ihania ja 105 000 kiitosta! Mahtavaa kesää kaikille! ?? #ruisrock2019

Henkilön Ruisrock (@ruisrock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Will Smithin poika J... Maistiainen Top Gear... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova