Tuorein sisältö

Stranger Things 3-3: edellisestä semmoisesta onkin 12 vuotta

09.07.2019 klo 22.30 | Luettu: 3942 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3: Jakso 3
The Case of the Missing Lifeguard


Ajattelipa tätä jaksona 3/8 tai "leffan kolmantena varttina", alustuksen pitäisi näillä main johtaa käänteeseen, joka aloittaa keskimmäisen näytöksen. Se ei ole sääntö sääntöjen vuoksi, vaan takaraivossa sykähtelee, että sujuvat sivujuonet koettelevat kärsivällisyyttä pian, jos laajempi kuva ei selkiydy. Sankarit ovat jakaantuneet etsivätiimeiksi itsenäisesti. Sataa. Kaikki ovat oivalluksen partaalla...

He eivät tajua paljoa, mutta katsojan on mahdollisesti tarkoitus oivaltaa, että sarja kopioi tällä kertaa Body Snatchersia. Body Snatchers kertoo tunteettomista "palkoihmisistä", eli avaruuskasveista, jotka korvaavat oikeat ihmiset ja symboloivat kylmän sodan aikaisia pelkoja. Kaikki täsmää. Ensimmäinen jakso viittasi zombileffaan ja nyt zombit mainitaan roolipelin aikana. Maisemissa pyörii neukkuja, joita kuvaillaan tunteettomiksi. Hengenpelastaja sai jotain sisäänsä ja näki pian klooninsa: nyt hän työskentelee mystisen voiman piikkiin ja kidnapattu kollega on muuttunut samanlaiseksi. Kaiken lisäksi mummo syö lannoitetta.

Body Snatchers? Meh. Se on 10 kärjessä, kun kuluneimmista sci-fi-ideoista puhutaan. Mutta hahmojen vuoksi tätä viimeksikin katsottiin, eikä 90-luvun halpatuotantohirviöiden. Nostetaan taas hattua David Harbourille. Hän ei ole uhkaava isona, lihavana, vihaisena mursuna, joka pyyhkeeseen verhoutuneena huutaa kääpiölle, joka ei päästä panemaan, vaan höpönassu. Hahmo pitää tuntea, mutta silti.


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Idols-voittajan albu... David Lee Roth puhuu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ohikulkija

11.07.2019 klo 10.42

Top 3 kuumimmat ämmät tähän mennessä:
1: Mrs. Wheeler
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova