Tuorein sisältö

Päivitys Paula Vesalan ilosaarirockin keikan toteutumisesta - lääkitys on tehonnut

12.07.2019 klo 16.01 | Luettu: 550 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Artistinimellä Vesala esiintyvä Paula Vesala esiintyy tänään Joensuun Ilosaarirockissa - toivottavasti.

Eilen Vesala varoitteli fanejaan keuhkoputkentulehduksen vaivaamasta laulukunnostaan.

"Yleensä en ala valittaa että olen kipeä ja on hankala esiintyä. Vedän vaan ja toivon et menee läpi jotenkin ja ihmiset antaa armoo jos kiekuu niin ja näin. Mut nyt on keuhkoputkentulehdus riehaantunut niin että vähän itkettää. Äsken kyl esiinnyin täällä Oulussa @suomipopfestivaali ja yleisö oli ihanaa ja tein parhaani ja iloisimmat ei ehkä ees huomannu et oon klesa. Oon päättänyt että ens yönä paranen niin et @ilosaarirock on kesän ihanin keikka. Mä oon ottanu kiltisti kaikki mahdolliset lääkkeet ja aion kohta höyryhengittää sellasella himmeellä ufon näkösellä maajoukkuehiihtäjien (kuulema) suosimalla wehkeellä jota @antti_tuisku suositteli kesäleirillä. Hitto mä yritän. Sanon tän siksi että varaudun henkisesti kaikkeen silti. Mut kaikki yksisarvisajatukset ja parantavat etäkädet ja virtuaalipusut otetaan vastaan. Varsinkin kun oikea lääkäri jo teki kaikkensa ja mömmeröt on sitä luokkaa että ne tappaa talossa ja puutarhassa".

Oheinen viesti postattu siis eilen. Tänään Vesalan kiertuebussi on suunnannut kohti Joensuuta. Paula vaikuttaa somessa astetta positiivisemmalta - lääkitys on tehonnut.

"Heräsin parempivointisena. Nokka kohti Joensuuta ja Ilosaarirockia! Keikka tulee, ei oo kuumetta, henki pihisee vielä niinku Aku Ankassa sanotaan. Höyryhengitysufo eli just se Wello2 mitä kaikki veikkasikin, töhöttää viel bussissa ja illalla oon tikissä. Ootan teitä päälavalla klo 21"

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Moikka. Yleensä en ala valittaa että olen kipeä ja on hankala esiintyä. Vedän vaan ja toivon et menee läpi jotenkin ja ihmiset antaa armoo jos kiekuu niin ja näin. Mut nyt on keuhkoputkentulehdus riehaantunut niin että vähän itkettää. Äsken kyl esiinnyin täällä Oulussa @suomipopfestivaali ja yleisö oli ihanaa ja tein parhaani ja iloisimmat ei ehkä ees huomannu et oon klesa. Oon päättänyt että ens yönä paranen niin et @ilosaarirock on kesän ihanin keikka. Mä oon ottanu kiltisti kaikki mahdolliset lääkkeet ja aion kohta höyryhengittää sellasella himmeellä ufon näkösellä maajoukkuehiihtäjien (kuulema) suosimalla wehkeellä jota @antti_tuisku suositteli kesäleirillä. Hitto mä yritän. Sanon tän siksi että varaudun henkisesti kaikkeen silti. Mut kaikki yksisarvisajatukset ja parantavat etäkädet ja virtuaalipusut otetaan vastaan. Varsinkin kun oikea lääkäri jo teki kaikkensa ja mömmeröt on sitä luokkaa että ne tappaa talossa ja puutarhassa. #hitto #sickness #pipi #yhyy #yritän #höh #piip #kröh #iuh #instrumentaalimusiikki #laalalaalaalaalaa

Henkilön Vesala (@vesalaofficial) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Conan O'Brien kostaa... Tikkurila Festivaali... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova