Tuorein sisältö

Martina Aitolehti täytti 37 vuotta - juhliminen jää lyhyeksi, viikonloppuna edessä jälleen kova fyysinen urakka

17.07.2019 klo 12.21 | Luettu: 495 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Martina Aitolehti on täyttänyt 37 vuotta.

Martina on lisännyt someen kuvapaketin 37-vuotiaan naisen eletystä elämästä.

"Kokemukset on kasvattanut musta itsevarman ja empaattisen naisen, joka todella tietää mitä haluaa".

Martina ei suuremmin ehdi juhlia synttäreitään, sillä viikonloppuna on edessä Joroisilla kisattava Finntriathlon.

Martinalla on edessään Viimeistelytreeni, minitriathlon; "vedän kaikki lajit putkeen lyhyillä vedoilla ja heti treeniin päälle tankkaus hiilihydraattivalmistella ja suolalla".

Martina oli mukana kuukausi sitten Irlannissa järjestetyssä täyden matkan triahtlon-kilpailussa. Huonon sään johdosta uintiosuus jouduttiin perumaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tänään 37 vuotta tätä taianomaista elämää takana ja voin sanoa että elän parasta aikaa?? Kokemukset on kasvattanut musta itsevarman ja empaattisen naisen, joka todella tietää mitä haluaa. Olen siunattu saattamaan tähän maailmaan kaksi upeaa tytärtä, joita kohtaan rakkaus on jotain mitä ei edes pysty maallinen selittämään ja jotka on opettanut ( ja opettaa ) eniten elämästä. Olen saanut kokea sellaisia asioita mistä moni vain haaveilee ja niin paljon on vielä kokematta. Olen joka päivä valtavan kiitollinen tästä. Fyysinen ja henkinen kunto mitä pidän tärkeänä, on kovempi kuin koskaan ja tiedän että tää on vielä pientä. Vaikka maanvetovoima tekee meille kaikille tehtävänsä näen myös peilikuvani kauniimpana kuin koskaan, enkä tarvitse siihen meikkiä tai hienoja vaatteita, se tunne tulee sisältäpäin. Hyväksyn itseni ja tunnen oloni merkitykselliseksi. . . Keräsin puhelimesta muutaman kuvan ( ja yhden kovistelu videon ), joista tuli hyvä fiilis ja jotka kuvastaa minua. Martina joka tuntee vahvasti maan jalkojensa alla. Rakastan elämää YLI KAIKEN ja musta on siistiä vanheta ja saada kokemusta lisää ?? #birthdaygirl #37years . . . Niin ja juhlinko synttäreitä? En ole juhlinut vuosiin. Päivä muiden rinnalla, jolloin vaan pysähdyn pidemmäksi aikaa miettimään mitä sitä oikein on saatu aikaan.

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisuNäytä tämä julkaisu Instagramissa.

Täällä valmistaudutaan viimeistelytreeniin ja tankkaukseen. Ja mikä parasta, vihdoin ollaan saatu ?? taivaalle! . . . Viimeistely treeni on minitriathlon eli vedän kaikki lajit putkeen lyhyillä vedoilla ja heti treeniin päälle tankkaus hiilihydraattivalmistella ja suolalla. Huomenna aamulla sitten vielä avaava jooga ennen matkaa kohti Joroisia. Joroisilla on kovia kisaajia vastassa ja tavoitteena onkin tehdä kauden siistein suoritus ja tietty haluan nauttia matkan teosta. . . . Niin ja mut löytää perjantaina LIV -teltasta ( aikataulu selviää myöhemmin ) mun pyörän kanssa. Tulkaa moikkaamaan ?? #swimbikerunworld #swimbikerun #raceweek #halfdistance #nationalchamps

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallicalta riitti ... Metallica Hämeenlinn... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

17.07.2019 klo 19.15

Onneksi olkoon sinä itsevarma ja eroottinen naisen, toivottavasti sometat tulevaisuudessa enemmän niin saamme lisää uutisia v2:lle.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova