Tuorein sisältö

Titans jatkuu pian, Doom Patrol ennen pitkää ja tältä näyttää aikuisten Harley Quinn -piirretty

22.07.2019 klo 12.30 | Luettu: 2955 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ruuhkaisena viikonloppuna mainittiin myös suoratoistopalvelu DC Universen sarjat. Uusia ei julkistettu, emoyhtiö Warnerin kehitellessä "Netflixin tappajaa" HBO-brändiä hyödyntäen: HBO Max alkaa keväällä Yhdysvalloissa.

Supertiimin ja vertaistukiryhmän risteytyksestä kertova Doom Patrol saa toisen kauden ensi vuonna. Doom Patrol on jatkossa DC Universen ja HBO Maxin yhteinen sarja, mikä on selkeää suomalaisten näkökulmasta, sillä ensimmäistä kautta esittää meillä HBO Nordic.

Doom Patrolin sisarsarja Titans saa toisen kauden pian: se alkaa Yhdysvalloissa 6. syyskuuta. Robinin johtama tiimi kohtaa muita nuoria sankareita kuten Superboyn ja Aqualadin. Batmania on tylytetty, mutta tällä kertaa häntä näyttelee Game of Thrones -tähti Iain Glen ja hän yrittää tehdä sovinnon Robinin kanssa. Ensimmäistä kautta esittää Suomessa Netflix.

Harley Quinn tekee hyvää ja pahaa antisankarin omassa piirrossarjassa, joka on lapsilta kielletty. Jokerin jätettyään hän hengailee parhaan ystävänsä Myrkkymuratin kanssa ja pyrkii Tuomion Legioonan jäseneksi, mutta toisinaan myös hänen ja Batmanin tavoitteet käyvät yksiin. Ensi-ilta on lokakuussa DC Universessa. Ensimmäinen traileri:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Autoilujuontaja Jere... Tyhmäkin sen huomaa.... >

Keskustelut (1 viestiä)

DP2020

22.07.2019 klo 14.45 3 tykkää tästä

Hyvä että Doom Patrol jatkuu. Todella aliarvostettu sarja.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova