Tuorein sisältö

Käytännön infoa viikon kuluttua juhlittavan Aura Festin festarikansalle

02.08.2019 klo 11.44 | Luettu: 404 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kaupunkifestivaali Aura Fest juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 9.-10.8.

Ennakkoliput voi vaihtaa rannekkeiksi Ravintola Samppalinnassa (Itäinen Rantakatu 10):

KE 7.8. klo 15.00 – 20.00
TO 8.8. klo 15.00 – 20.00

Lippu vaihdetaan rannekkeeksi viimeistään tapahtumaan saavuttaessa festivaaliporteilla erillisessä lipunvaihtopisteessä.

HUOM! Ennakkoon voi vaihtaa ainoastaan perjantain ja kahden päivän lippuja. Lauantain päiväliput vaihdetaan vasta lauantaina.

Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19.

Festivaalialueella ei ole erillistä pysäköintialuetta autoille.

Juhla-alueen porttien aukioloajat:
Perjantaina 9.8. klo 15.00 – 02.00
Lauantaina 10.8. klo 14.00 – 02.00Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Jokaisessa kaveriporukassa on aina se yks tyyppi ku katoo festreilla..me ei haluta et kukaan teistä eksyy kavereistaan, joten tässä on teille aluekartta, niin sopikaahan jo nyt joku tapaamispaikka mihin eksyneet lampaat osaa mennä odottaa, että heidät löydetään ?????? . Lisäksi hiukan ohjeita tapahtumaan saapuville: Kulku festivaalialueelle tapahtuu Kupittaankadun ja Uudenmaankadun kulmauksesta kohti Pyhän Henrikin aukiota. Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 19. Huomioittehan, ettei festivaalialueella ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat siis jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla. ?????????????????? . HUOMIOI MYÖS ALUEEN LÄHIASUKKAAT! Käyttäydy asiallisesti ja vie roskat mennessäsi roskiin. Kadunvarret ja pusikot eivät ole käymälöitä, tapahtuma-alueella sekä sen läheisyydestä löytyy tilapäisiä vessoja.

Henkilön Aura Fest | Turku (@aurafest) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Maailman nopein pow... Nyt pörisee raskaast... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova