Tuorein sisältö

Porisperen juhlavuoteen luvassa isompaa panostusta, ensi kesän nimistä osa jo kiinnitetty

05.08.2019 klo 10.18 | Luettu: 578 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikonloppuna juhlittu Porispere kiinnosti kansaa kiitettävästi.

Perjantaina paikalla oli lähes 6 000 juhlijaa ja lauantaina väkeä oli lähes tupa täynnä eli 7000 henkeä. Perinteinen perhepäivä sunnuntai houkutteli paikalle 3 500 nuorta ja vähän vanhempaa kävijää.

Ensi vuonna Porispere viettää 10-vuotisjuhliaan.

"Ensi vuoden kattauksen isoista palasista on jo hyvä osa kiinnitetty, ja lähtökohtana on, että artistibudjettia nostetaan huomattavasti. Kun kävijämäärät ovat jo tällä tasolla, niin alueen palveluita sekä toimivuutta pitää muokata palvelemaan kasvavia yleisömääriä entistä paremmin. Ensisijaisen tärkeää on kuitenkin, että Porisperen omintakeinen ja kotikutoinen ilmapiiri säilyisi entisellään", todetaan järjestävän tahon suunnalta.

Seuraava Porispere järjestetään 31.7.-2.8.2019.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kiitos kaikille upeasta Porispere-elämyksestä! Oli mahtava viikonloppu. Ensi vuonna Porispere viettää 10-vuotisjuhliaan. Promoottori Harri Vilkuna on tehnyt sen varalle jo suunnitelmia. "Ensi vuoden kattauksen isoista palasista on jo hyvä osa kiinnitetty, ja lähtökohtana on, että artistibudjettia nostetaan huomattavasti. Kun kävijämäärät ovat jo tällä tasolla, niin alueen palveluita sekä toimivuutta pitää muokata palvelemaan kasvavia yleisömääriä entistä paremmin. Ensisijaisen tärkeää on kuitenkin, että Porisperen omintakeinen ja kotikutoinen ilmapiiri säilyisi entisellään.” Nähdään vuoden päästä! ????? Kuva: Eevamaija Virtanen #porispere #porispere2019 #kiitos #ensivuoteen

Henkilön Porispere (@porispere) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi ehdokas Hämeenl... Ghost Suomeen marras... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova