Tuorein sisältö

Euphoria, osa 8: saavatko he joskus toisensa, niin kuin Munkkiniemen kreivitär kalu-Katariinansa?

05.08.2019 klo 23.30 | Luettu: 1488 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 8
And Salt the Earth Behind You


Kausi päättyy. Takauman sijaan jakso alkaa kusihalvauksen saaneen kertojan eheytymisellä. Ehkä selittely on ohi ja pääasiallinen outous on Neljät häät ja yhdet hautajaiset -syndrooma, jossa kaiken pitää kytkeytyä juhliin.

Tytöt istuvat samassa pöydässä discossa ja tuhisevat, mistä sitten lähdetään sivujuoniin ja takaumiin. Paksu dominatrix joustaa voimaantumisesta ja pyytää anteeksi hobitilta, joka on valmis Hollywood-suutelointiin: niin somaa. Psykoottinen kaappihomo ulisee eläimellisesti takaumassa isin kanssa painittuaan ja jatkaa Twilight-henkistä tangoa persetytön kanssa ilman väliaikaratkaisua.

Psykohomon ja huumediilerin kukkoilu johti tappouhkaukseen ja poliisiratsiaan, joten nielisin yhteenoton. Sen sijaan huumediileri suorittaa irrallisen kommandoiskun, koska - äijät joutuvat katsomaan tätä sarjaa muijiensa kanssa? Sekaan on leikattu aborttia tekevän teinin taitoluistelufantasia, koska hauskinta on kiduttaa kuohittuja unelmavävyjä?

Transtyttö intoilee satunnaisesta tummasta tytöstä, yrittäen saada vakituisen tumman tyttönsä eli kertojan eli narkkarin innostumaan villistä elämästä. Huipennus on aluksi tulkittavissa siten, että eheytynyt narkkari ajattelee lähimmäisiäänkin, joten hän ei lähde koheltamaan transtytön kanssa. Se kuulostaa sarjan päätökseltä? Hän vetääkin huumeita. Hän lähinnä kai onkin mustasukkainen ja/tai hän ei usko saavansa onnea kuin päihteillä.

Ok. Sopii. Turhauttavasta sarjasta kehittyi kiintoisa. Samaistun eniten siihen, etteivät hörhelöpinkki transtyttö ja "Seth Rogenin tavoin pukeutuva" narkkarityttö tajua, miten heidän suhteensa toimii, sillä kutsuinhan Batman - paluutakin samaistuttavaksi draamaksi kolmesta sivupersoonallisuudesta, jotka etsivät suhtautumistapaa toisiinsa.

Se on tosi hyvin, jos tajusit otsikosta 50%.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 7 --- Spesiaalijakso 1/2 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Beverly Hills 90210 ... Denzel Washington ko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova