Tuorein sisältö

Gordon Ramsay vie ruoanlaiton maailman ääriin

06.08.2019 klo 12.20 | Luettu: 462 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Gordon Ramsay vie ruoanlaiton maailman ääriin National Geographicin uudessa TV-sarjassa. Gordon Ramsayn makuseikkailut -sarjan mukana katsoja pääsee matkalle läpi Perun, Uuden-Seelannin, Marokon, Havaijin, Laosin ja Alaskan. Seikkailu starttaa National Geographic TV -kanavalla 10. elokuuta.

Matkallaan usean Michelin-tähden mestarikokki kokee uusia kulttuureita ja ruokalajeja oppainaan alkuperäiskansojen ruoanlaittajat, metsästäjät ja keräilijät.

Ramsay vaeltaa läpi laaksojen, sukeltaa merten syvyyksiin ja kiipeää pitkin vuorenseinämiä, kun hän etsii seikkailua ja särmää ruoanlaittoon. Uusien raaka-ainesten ja maistamiensa ruokien pohjalta Ramsay luo oman annoksen, joka kuvastaa maan kulttuuria ja sydäntä.

Jokainen jakso päättyy ruokajuhliin, missä Ramsay haastaa itsensä kohtaamaan paikallisen ruokalegendan ja laittaa uudet taitonsa testiin.

"Tämä on ollut uskomaton matka National Geographicin kanssa kartoittamattomille maille. On ollut upeaa tavata paikallisia ja oppia heidän perinteistään, mauistaan ja siitä vaivannäöstä, jota he näkevät raaka-aineidensa eteen. Tätä sarjaa kuvatessani olen oppinut enemmän kuin 10 vuoteen", Ramsay kertoo.

Ensimmäisessä jaksossa suunnataan Peruun. Ramsay tutustuu mm. paikallisherkkuun, kaktusmatoon.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin sujuu Flow - oh... Infopaketti Ratinaan... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ramasay

06.08.2019 klo 13.09

Eikö Suomeen?

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova