Tuorein sisältö

Maajussille morsian maailmalla - tässä ovat neljä rakkautta etsivää maajussia Suomen rajojen ulkopuolelta

16.08.2019 klo 10.11 | Luettu: 1685 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman, suositun Maajussille morsian -ohjelman sisarsarjan, esittelyjaksossa tavataan neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun ihmistä, jotka etsivät rinnalleen rakkautta. Keväällä 2020 MTV3-kanavalla alkavaa ohjelmaa juontaa Vappu Pimiä.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman esittelyjakso nähdään maanantaina 19.8. MTV3-kanavalla klo 21. Jaksossa katsojille esitellään ensimmäistä kertaa neljä 38-47-vuotiasta, rakkauteen valmiina olevaa maajussia, jotka asuvat kaukana Suomen rajojen ulkopuolella, ympäri maailman. Mukana on kaksi suomensukuista maajussia ja kaksi maajussia, joihin Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.

Ohjelmassa matkataan Kanadaan, Turkkiin ja Libanoniin tapaamaan upeita maajusseja. Mukana on oliivitilallinen, vihannesten ja hedelmien viljelijä, tuleva maaseutuyrittäjä ja ison maatilan omistaja, jolla on haaveissa uusi ura luomuviljelijänä – kunhan rinnalle löytyisi se yksi ja oikea kumppani. Kaikkia yhdistää toive löytää loppuelämän puoliso Suomesta.

Myös maajusseille kirjoittavilta naisilta täytyy löytyä rohkeutta, sillä farmiviikoille lähdetään kunkin miehen kotiseudulle. Pikatreffeille miehet kuitenkin saapuvat Suomeen, osa ensimmäistä kertaa.

Löytyykö rakkaus Suomesta, sitä pääsemme seuraamaan keväällä 2020.

Katso maajussien esittely Maikkarin sivuilta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rammsteinin Tamperee... Huuma ja lauantai ku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova