Tuorein sisältö

Kokkisota palaa MTV3-kanavalle, vierailijoina mm. Stig ja Paleface

23.08.2019 klo 10.49 | Luettu: 1014 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kokkisota palaa MTV3-kanavalle marraskuussa.

Mukana tulevalla kaudella ovat tuttuun tapaan juontaja Sikke Sumari sekä kokit Harri Syrjänen, Tommi Tuominen, Teemu Laurell, Serko Rantanen, Kape Aihinen ja Linnea Vihonen. Uuden Kokkisota-tuotantokauden kuvaukset alkavat Helsingissä syyskuun alussa.


Tulevan kauden vieraina tullaan näkemään jälleen liuta viihdyttäviä julkkisvieraita, näyttelijöistä muusikoihin ja urheilijoista juontajiin. Ohjelmassa vierailevat mm. Ile Uusivuori, Perttu Sirviö, Paleface, Stig, Paula Noronen, Kalle Palander ja Timo Koivusalo.

Kokkisota-ohjelmassa kokkien on valmistettava yllätysaineksissa vain 20 minuutissa maistuva ateria. Juontajan ja kahden kokin lisäksi jokaisessa jaksossa mukana on kaksi vierasta, jotka tuovat kokeille mukanaan kokkausta varten yllätysaineksia 20 euron arvosta. Kokeista ja vieraista muodostetaan kaksi joukkuetta, punainen ja vihreä, jotka kilpailevat siitä, kumpi joukkue saa annoksillaan yleisön äänet puolelleen. Kokeilla on 20 minuuttia aikaa kokata tuoduista aineiksista ateriat vieraiden avustuksella, ja lopuksi yleisö äänestää parhaan joukkueen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Golfhistorian suurin... Kun puhelimesi avust... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova