Tuorein sisältö

Beforeigners 1-4: kun paskimpia Poliisiopistoja tulee ikävä

04.09.2019 klo 23.30 | Luettu: 2859 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 4


Aikahuumeen (?) käsittely jatkuu leväperäisesti. Puunaamakyttä on koukussa ja tytär on käyttänyt, joten aikamatkustanut isäpuoli saa syyt niskoilleen, kuten kävisi, jos isäpuoli olisi ulkomaalainen ja pennuilla olisi khatia. Mutta milloin huume selitettiin? Olo on orpo ja dementoitunut, kun Google ei kommentoi norjalaissarjaa.

Kyttä on provosoivan tylsä jopa hengaillessaan isäpuolen eli 1800-luvun pulisonkipalikan kanssa. Tasan ainoa kiinnostava asia kytässä on se, että tylsyys vaikuttaa tarkoitukselliselta joskus ja yritän ymmärtää vitsin. Vastaavasti huumeesta ja aikamatkustuksesta heitetään pari uutta sanaa puolen tunnin välein. Lupaavan pahiksensa sarja tappoi viimeksi. Murhaajaa ja asetta eli droonia kommentoidaan jakson lopussa, kun taas sivuhahmon taistelu syöpää vastaan on tasaisesti esillä.

Viikinkikyttä hymyilyttää yhä. Hän nahistelee taas työpaikalla ja päätyy metsään haravoimaan todisteita kavereidensa kanssa simapalkalla. Vitsi olisi sama, jos Kassi-Almasta tulisi HoboCop, joka tarvittaessa turvautuu laitapuolen kulkijoihin ja viisauksiin. Toisin sanoen jakso on parhaimmillaan kuin hitaampi ja tylsempi Poliisiopisto. Ehkä sarjan kannattaisi kertoa eri aikojen kytistä nykyajassa.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Maailman seksikkäin... Yksi somen seuratuim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova