Tuorein sisältö

Sunnuntailounas jälleen tarjolla

06.09.2019 klo 12.37 | Luettu: 687 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sunnuntailounaan toinen tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 29.9.

Atte Järvisen käsikirjoittama ja ohjaama komediasarja on noussut suureen suosioon älykkään ja oivaltavan huumorinsa ansiosta - ohjelma on palkittu kahdella Kultaisella Venlalla.

Uudella tuotantokaudella keskiössä on jälleen isä-Taunon (Taneli Mäkelä) ruokapöytä, jonka ääreen perheen neljä aikuista lasta kokoontuvat isänsä pakottamana sunnuntailounaalle.

Irtioton töistään ottava terveyskeskuslääkäritytär Eevi (Elena Leeve), näyttelijänurallaan eteenpäin kiipivä Jani (Jarkko Niemi), huoltajuuskiistan keskellä taisteleva Taavi (Santtu Karvonen) ja työntekoa välttelevä Severi (Samuli Niittymäki). Tässä perheessä riittää draamaa, ja seuraavalla viikolla onkin aina jo uudet elämänkäänteet jaettavana - jos vain saa suunvuoron.

Sarjan on ohjannut ja käsikirjoittanut Atte Järvinen (mm. Pasila, Itse valtiaat), joka palkittiin alkuvuodesta Kultaisella Venlalla parhaasta käsikirjoituksesta Sunnuntailounaan osalta. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi puolestaan palkittiin Kultaisella Venlalla parhaana komedia- ja sketsiohjelmana.

Sunnuntailounas 2. kausi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 29.9. klo 21.30 alkaen.
Mtv-palvelussa 2. kausi on katsottavissa sunnuntaisin heti vuorokauden vaihduttua. Jaksoja on yhteensä 10.
C More -suoratoistopalvelussa on katsottavissa sekä koko ensimmäinen että toinen tuotantokausi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< "Keskiajan Simpsonit... Jennifer Lopez puhuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova