Tuorein sisältö

Ruisrockin perjantai nautti helteestä ja Ruotsin vieraista - Nightwish kruunasi illan

05.07.2008 klo 10.08 | Luettu: 2871 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Ruisrockissa viihtyi festivaalin avauspäivänä perjantaina 20 000 musiikin ystävää. Hienon sään hellimät vieraat saivat kuulla tukevan annoksen Ruotsin musiikkivientiä, parit kovat Jenkkinimet ja kotimaan raskainta kärkeä.

Ruotsin nimistä metallilegenda At The Gates ja Raised Fist olivat illan parhaita hetkiä. Myös ison teltan valloittanut Suomen ystävä The Sounds sai yleisön iloiseksi.

Jenkkipunkkari Anti-Flag herätti suuria tunteita, Ministry on viimeisellä kiertueellaan. Nightwish teki kuitenkin maailmanluokan shown, josta ei puuttunut tulta ja tulikiveä - tunnetta unohtamatta.

Lauantaina ohjelmisto jatkuu kello 12.00 suuren gospel-kuoron ja Jipun yhteiskeikalla sekä Lapkon esiintymisellä. Päivän mittaan luvassa on kymmeniä bändejä aina HIMistä, Flogging Mollyyn, The Arkista Disco Ensembleen ja Primal Screamista Von Hertzen Brothersiin. Lauantain lippuja on edelleen saatavissa portilta, Turun Kauppatorilla sijaitsevasta Ruiskioskista ja Tiketin sekä Lippupalvelun ennakkomyyntipisteistä kautta maan.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mustat Enkelit julka... Kissin uudelleen ään... >

Keskustelut (1 viestiä)

bvirtanen

Moderaattori

Rekisteröitynyt 29.09.2007

05.07.2008 klo 10.51

Oli meinaan At The Gates prrrrkeleen kova
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova