Tuorein sisältö

Huippukokki Tomi Björckin seuraava reissu vie Aasiaan

12.09.2019 klo 11.01 | Luettu: 592 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huippukokki Tomi Björckin uusi seikkailu vie Aasiaan, tulossa TV5:lla ja Dplayssa.

Björck seikkailee parhaillaan TV5:lla ja Dplayssa Tomi ja uskomaton Australia -sarjan jaksoissa. Vauhdikas tuotanto saa jatkoa 16.10. alkaen, kun reissunnälkäinen mies hyppää jälleen tien päälle - Aasian mielenkiintoisimpiin kohteisiin.

Tomi ja uskomaton Aasia -sarjassa Tomi tutustuu paikalliseen värikkääseen elämänmenoon, vierailee ainutlaatuisissa kohteissa, koettelee fysiikan ja pääkopan rajoja erilaisissa haasteissa sekä metsästää raaka-aineita – kirjaimellisesti. Huippukokin ruokalistalle päätyvät niin kobran sydän, ankan sikiö ja viidakkorotta kuin maailman toiseksi myrkyllisin eläin pallokala.

Matkan varrella Tomi pääsee muun muassa maistamaan high lifea Filippiinien Siargaon surffiaaltojen harjalla ja Hong Kongin yöelämässä, tapaamaan ladyboy-kaunottaria thaimaalaiskabareen takahuoneessa ja nauttimaan apinoiden tarjoilemaa juomaa Japanissa. Tuntemattomaksi eivät jää myöskään Laosin buddhalainen hengellisyys ja Manilan slummit. Lisäksi Tomi kohtaa maailmanmestarin nyrkkeilykehässä, Michelin-tähtikokkeja näiden keittiöissä sekä satoja kiloja lihaa sumotatamilla.

Tomi ja uskomaton Aasia, TV5:llä keskiviikkoisin klo 21.00 alkaen 16.10.
Koko kausi katsottavissa Dplay+:ssa alkaen 16.10.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Anthraxin ex-laulaja... Riemua riittää koko ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova