Tuorein sisältö

Mads Mikkelsen tähdittää Netflixin ensi vuoden Oscar-tyrkkyä

12.09.2019 klo 21.30 | Luettu: 1335 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflix seuraa perinteisten elokuvastudioiden logiikkaa ja tuo loppuvuonna tarjolle (suhteellisen) vakavia elokuvia tekijöiltä, jotka ovat voittaneet palkintoja aiemmin. Martin Scorsesen The Irishman on selkein ja tyyrein tapaus tänä vuonna.

Ensi vuoden syksyllä Netflixiin putkahtaa Alexander Paynen seuraava elokuva. Hän on voittanut Oscarin Sidewaysin ja The Descendantsin käsikirjoituksilla ja ollut kolmesti ehdolla ohjaajanakin. Seitsenkertainen Zulu Awards -voittaja Mads Mikkelsen näyttelee pääosaa.

Nimeämätön elokuva kertoo tanskalaisesta toimittajasta, joka matkustaa halki Yhdysvaltojen teini-ikäisen tyttärensä kanssa kirjoittaessaan artikkelia. Mads on ehta tanskalainen (Zulu Awards on tanskalainen palkinto) ja elokuva filmataan Tanskassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Payne kehittelee myös mustaa komediaa nimeltä The Menu, jota tähdittävät tähän tietoon Emma Stone ja Ralph Fiennes. The Menu kertoo oudosta ja mahdollisesti kohtalokkaasta herkuttelutapahtumasta, joka järjestetään saarella. Netflix-leffan Payne tekee ensin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< South Parkille lohke... Veronkierrosta vanki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova