Tuorein sisältö

In The Raw - Tarja Turunen kertoo, miksi levytysprosessi oli raaka kokemus

17.09.2019 klo 21.03 | Luettu: 468 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ranskalaisen Pozzo Liven haastattelussa Tarja Turunen on kertonut taustaa, miksi uuden albumin nimi on "In The Raw".

In The Raw - Tarja kuvailee tilannetta demoäänityksellä, joka on "raaka" - tietyllä tavalla herkästi särkyvä ja jopa hauras. Soundit ovat raakilemaiset, siloittelemattomat.

"Pidän tuosta soundista - vain kitara, basso, koskettimet ja rummut. Bändin ydin. Tuon voiman tarvitsen laulusuoritukseni tueksi. Ajattelin että haluan pitää tuon raa'an soundin mukana albumille asti. Se antaa minulle voimaa ja energiaa. Samalla huomasin biisinteossa olevani vastaavassa tilanteessa".

Tarja toteaa olleensa viisuja tehdessään väsynyt ja herkällä tuulella. Viisujen teko ja tarinan kertominen tuntui ylivoimaiselta. Kiertue väsytti ja uuden levyn deadline alkoi painaa päälle. Tarja ei uskonut selviävänsä urakasta - kunnes joulun tienoilla lukko napsahti auki.

"Olen tässä, yksin. Minun pitää aloittaa ja tehdä tämä. Ja minä vain aloitin. Laitoin kaiken peliin, laitoin itseni likoon. Kävin syvällä oman pääni sisällä ja prosessi oli kivulias. Se oli raakaa. Tilanne ei ollut minulle vieras mutta tällä kertaa kaivoin syvemmältä kuin aikaisemmin".

In The Raw julkaistiin elokuun lopulla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican mahtibiis... Minne hävisi kiltti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova