Tuorein sisältö

Älykiekkoa nyt myös KHL:ssä

19.09.2019 klo 10.59 | Luettu: 620 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Älykiekkoa myös KHL:ssä.

Wisehockey ja KHL (Kontinental Hockey League) aloittivat koko liigan kattavan yhteistyön. Ensimmäinen sopimuskausi on kuusivuotinen. Automaattinen ja reaaliaikainen Wisehockey-älykiekkojärjestelmä asennettiin reilussa kahdessa kuukaudessa jokaiseen KHL-jäähalliin Riiasta Vladivostokiin. Järjestelmä on käytössä päivittäin 1.9. alkaneella kaudella 2019-2020. Kauden aikana pelataan yli tuhat ottelua, ja KHL antaa jokaiselle joukkueelle pääsyn reaaliaikaiseen älykiekkodataan.

Suomalainen innovaatio vakuutti KHL:n nopeasti. Neuvottelut aloitettiin tammikuussa 2019, kun Wisehockey-älykiekkojärjestelmä pilotoitiin All-Star-ottelussa Kazanissa.

Monikansallisen ammattilaisliigan kaukaloiden valloittaminen nopealla aikataululla oli mahdollista, koska älykiekkojärjestelmää on alusta asti kehitetty globaaleja markkinoita silmällä pitäen. Järjestelmän ja sen laitteiston asennus onnistuu nopeasti. Kaikkien KHL:n jäähallien asennustyöt Riiasta aina Vladivostokiin ja Shenzheniin valmistuivat reilun kahden kuukauden aikana.

Älykiekko ja sen hyödyntäminen valmennuksessa sekä viihdepalveluissa ovat osa KHL:n pitkän tähtäimen strategiaa.

Wisehockeyn tuottama data oli näyttävästi esillä jo tammikuun All-Stars-ottelussa, mutta kaikkien otteluiden reaaliaikainen digitalisointi luo pohjan täysin uudenlaisille palveluille.

"Vedonlyönnissä kaikkein nopeimmassa kasvussa ovat live-vedot, jotka voidaan Wisehockeyn avulla nostaa uudelle tasolle. Meillä on lisäksi työn alla paljon uudenlaisia viihdepalveluita, jotka eivät olisi olleet edes mahdollisia ennen reaaliaikaista, automaattista analytiikka-alustaa. Ensimmäiset maistiaiset näistä uusista ominaisuuksista saadaan jo kuluvalla kaudella", sanoo myyntijohtaja Miska Kuusisto.

(Lähde Bitwise oy)

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

7/7

Henkilön ??? (@khl) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Missasitko eilen Cri... Säkenöivän superkaka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova