Tuorein sisältö

Pohjoisen valtatien pelastajat -sarjaa esitetään 172 maassa - neljäs kausi käyntiin lokakuussa

20.09.2019 klo 22.16 | Luettu: 1589 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raskas ajokalusto tulee jälleen tutuksi Norjan vuoristoteiden ojanpohjien kanssa Pohjoisen valtatien pelastajat -sarjan 4. tuotantokaudella. Suosikkisarjan uudet jaksot alkavat tiistaina 1. lokakuuta kello 22:00 National Geographic TV -kanavalla.

Norjan vuoristotiet ovat maailman petollisimpia. Pohjoisen Valtatien Pelastajat TV-sarjassa seurataan tie- ja hinauspalvelujen eliittijoukkoa Pohjois-Norjan vuoristoteillä, missä he työskentelevät yötäpäivää usein karmivissa olosuhteissa – tehtävänään pitää tiet toiminnassa ja autoilijat turvassa.

Sarja on National Geographic TV-kanavan ensimmäinen norjalaistuotanto, josta on sittemmin kasvanut huikea kansainvälinen menestys. Sarjan ensimmäinen kausi esitettiin Norjan televisiossa 31. elokuuta 2015. Sittemmin sarja on kerännyt yli 150 miljoonaa katsojaa maailmanlaajuisesti.

Dokumenttisarjan tuotannosta vastaa Norja ITV Studios, ja ohjelmaa esitetään kaikkiaan 172 maassa 43 eri kielellä.

Pohjoisen valtatien pelastajat (Ice Road Rescue) palaa kanavalle 1.lokakuuta ja nähdään tiistaisin klo 22.00, ja on katsottavissa Ruutu-suoratoistopalvelussa ja National Geographic+ -palvelussa jälkikäteen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mötley Crüe -hahmo T... Elokuussa Helsingin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova