Tuorein sisältö

Viikonloppuna katsotaan ilmaiseksi formulaa, huippufutista ja laatusarjoja - C More Total veloituksetta

23.09.2019 klo 10.39 | Luettu: 1065 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on 27.-29.9. tarjolla upea urheiluviikonloppu, jonka huipennuksena myös Venäjän F1-osakilpailu on katsottavissa cmore.fi:ssä maksutta.

Sotshin GP-viikonloppuna ajetaan F1:n lisäksi myös F2- ja F3-kisat, joten Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen lisäksi radalla nähdään F3-luokassakin suomalaisia, kun Niko Kari ja Simo Laaksonen taistelevat pisteistä.

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan perjantaista sunnuntaihin täydellä 10 ottelun kierroksella, jonka helmenä nähdään Madridin paikalliskoitos Atleticon ja Realin välillä lauantai-illan päätteeksi.

Kotimaisessa kiekkoliigassa HIFK haastaa perjantaina Raumalla Lukon. Lauantaina Ruotsin kiekkoliigassa SHL:ssä pelataan kaksi kovaa koitosta, ja suomalaisia on jäällä yhteensä peräti kuusi.

Tenniksen ATP-tourilla pelataan perjantaista sunnuntaihin Kiinan Chengdussa ja golf-tähdet kohtaavat PGA Tourilla Safeway Openissa Kaliforniassa.

Urheilujen lisäksi maksutta on katsottavissa myös kaikki muu cmore.fi:n sisältö.

Cmore.fi:n maksuttomaan kokeiluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Jos Total-tilausta ei lopeta viimeistään sunnuntai-illan päätteeksi, jatkuu tilaus normaalihintaisena.

Kirjaudu maksuttomaan C More -viikonloppuun täällä


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Trek -yhteisöll... Game of Thrones päät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova