Tuorein sisältö

Starttimoottorivika sotki Rovaniemen Simerockin aikatauluja

07.07.2008 klo 12.36 | Luettu: 2499 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vika Finnairin lentokoneen starttimoottorissa käänsi Rovaniemen-lennon takaisin Helsinkiin kahdesti lauantaina. Iltapäivällä kello 16.20 Helsingistä noussut lento joutui palaamaan takaisin mutta epäonni jatkui seuraavankin koneen kohdalla - starttimoottorissa havaittiin vastaava vika kuin kentälle palanneessa koneessa! (Starttimoottorivika ei olisi estänyt laskeutumista mutta koneen käynnistäminen ei olisi onnistunut enää Rovaniemeltä lähdettäessä).

Epäonnisella lennolla oli mukana Simerock-tapahtumaan matkalla olleita artisteja. Negativen ja Apulannan esiintymisajat myöhästyivät lentoseikkailun johdosta, Stam1nan keikka peruuntui kokonaan. Mesta.netin uutisen mukaan Simerockissa rokkaaminen seisahtui joksikin aikaa bändien puutteen ja myöhästymisten johdosta.

Iltalehdelle Negativen Jonne Aaron kertoo pelänneensä jo pahinta koneongelmien johdosta.

- Soitin jo isoveljelleni, että jos kone tulee tonttiin, niin olenpahan ainakin soittanut.

Aaronin mukaan lento kääntyi vasta Oulun kohdalla takaisin Helsinkiin. Kolmannen koneen lähtöä jouduttiin odottamaan lähes kaksi tuntia.

Stam1nan jäsenet toteavat kotisivuilleen lisätyssä viestissä laskeneensa aikataulujen osalta esiintymisen Simerockissa olleen konesotkun johdosta mahdotonta, joten keikka oli pakko perua kokonaan.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hancockin kohmelo ei... Ensimmäinen vilkaisu... >

Keskustelut (2 viestiä)

LoneGoat

Rekisteröitynyt 07.08.2007

07.07.2008 klo 13.04

Voi harmi, jos Negativen taru olisi päättynyt siihen.

Toisaalta ihmishenkienhän hintaista se olisi ollut..
lainaa
lenni

07.07.2008 klo 22.32

kuulin kun jotkut stam1nan ja negativen fanit huutelivat simessä haistakaa vittu finnair. Mitäs ne sille mahto että kone oli rikki. :/
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova