Tuorein sisältö

Turisas kuvasi Ruisrockissa, uutta videota nauhalle kesän keikoilla

07.07.2008 klo 18.13 | Luettu: 2097 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Taistelumetallin suuriruhtinas Turisas kuvasi Ruisrockin sunnuntai-illassa materiaalia tulevalle live-dvd:lle. Väkeä olisi voinut olla enemmän mutta paikalla ollut yleisö piti reilusti ääntä ja mellakkaa.

Live-dvd julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Bändi aikoo myös äänittää uudelleen Battle Metal -biisin. Turisas pyytää faneja osallistumaan virallisen Battle Metal 2008-videon tekoon.

- Viime vuosien aikana olemme huomanneet, että yhä useammin keikoille saapuu faneja sotamaalauksissa, itse tehdyissä asuissa. On todella imartelevaa, että nämä henkilöt ovat nähneet paljon vaivaa ja käyttäneet tunteja valmistellen itseään keikoille. Se on jotain mitä mikään bändi ei voi faneiltaan odottaa. Tämä ei ole vain tiettyjen maiden tapa, vaan menimme sitten Britanniaan, USA:han, Venäjälle tai Espanjaan, kaikkialta löytyy faneja taisteluvalmiudessa. Siksi haluamme antaa faneillemme tilaisuuden osallistua tulevan DVD:n ja musiikkivideon tekoon. Fanien tarvitsee vain lähettää itsestään materiaalia puna-mustana Turisas-legioonan jäsenenä, toteaa Warlord Nygård.

Siis, kuvaa itsesi tai kaverisi Turisas-tunnelmissa. Lisätiedot osoitteesta www.turisas.com/dvd..

Materiaalia dvd:lle kuvataan myös Suomen kesäfestareilla, joten dvd:lle on mahdollista päästä yleisön jäsenenä tätäkin kautta mukaan...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yön Ritarin ihka ens... Manowar soitti keikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova