Tuorein sisältö

Vedonlyöntiyhtiö 'paljastaa' sunnuntaina alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajan

27.09.2019 klo 09.55 | Luettu: 2221 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tanssii tähtien kanssa alkaa sunnuntaina 29.9.

Yleisö äänestää myöhemmin syksyllä finaalissa kilpailun voittajan, mutta vedonlyöntiyhtiö Mr Green lyö pöytään jo ennen ensimmäisen tanssin alkua todennäköisen voittajan nimen.

Taitoluistelija Laura Lepistö on vedonlyöntiyhtiön voittajaehdokas numero yksi.

"Lauran timantinkovat hermot ja vankka kokemus tanssimisesta vieläpä luistimilla miljoonayleisöjen edessä antavat hänelle muita paremmat eväät voittoon", uskoo Mr Greenin maajohtaja Tommi Verkasalo.

Lepistö on ylivoimainen ennakkosuosikki voittajaksi, vaikka historian valossa vahva tanssitausta ja ennakkosuosikkina oleminen eivät ole aina taanneet voittoa.

Tänä vuonna joillakin osallistujilla on kanssakilpailijoitaan vahvempi tanssitausta: Lepistön lisäksi radiotoimittaja Veronica Verho (viisi vuotta hip hopia ja street-tanssia), laulaja Jannika B (treenasi nuorena balettia päämääränään ammattitanssijan ura), näyttelijä Kristoffer Strandberg (tanssitunteja teatterikorkeakoulussa, tanssirooli Kinky Boots -musikaalissa) sekä kuvajournalisti Meeri Koutaniemi (tanssi on aina ollut Meerin intohimo).

Entä kuka putoaa ensimmäisenä?

Mr Greenin valistunut arvaus on Mikael Jungner.

Jos Mikael Jungner voittaa, häntä veikanneet saavat rahansa takaisin peräti 35-kertaisesti. Seuraavaksi parhaiten tienaisivat Timo Lavikaisen venymiseen uskovat, sillä hänen voittonsa kerroin on 30. Myös diskokuningatar Eini palkitsisi faninsa 15-kertaisellla voitolla.


Kertoimet Tanssii Tähtien Kanssa 2019 voittaja

Laura Lepistö 2.75

Christoffer Strandberg 5.00

Veronica Verho 5.00

Meeri Koutaniemi 5.50

Jannika B 9.00

Mika Poutala 9.00

Olli Herman 13.00

Eini 15.00

Timo Lavikainen 30.00

Mikael Jungner 35.00

(Kertoimet 27.9.2019 klo 07.00)




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Autoilujuontaja Jere... Rässiveteraani Annih... >

Keskustelut (1 viestiä)

fiwhdh

27.09.2019 klo 18.51

nyt rahat poytaan kun olli eini tai junger on varmasti 4 joukossa. kaiki karkiparit eivat ehdi vakuuttamaan tansssitaidollaan. joku neverhoord cristofer tai meeri tippuu varmasti eka
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova