Tuorein sisältö

Aavekuiskaaja jatkaa Nelosella

08.07.2008 klo 17.02 | Luettu: 3652 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aavekuiskaaja-sarjan toinen kausi alkaa Nelosella 26. heinäkuuta. Sarjan pääroolissa nähdään Jennifer Love Hewitt, jonka roolihenkilöllä Melindalla on yhteys kuolleiden henkiin.

Melinda Gordon näkee ja kuulee kuolleiden henget, joilla on selvittämättömiä asioita ja jotka eivät siksi suostu poistumaan elävien keskuudesta. Melinda pyrkii ratkaisemaan henkien ongelmat, jotta nämä pääsisivät rauhaan. Toisen kauden avausjaksossa Melindalla on käsissään vaarallinen ja tunteikas tapaus. Hän koettaa saattaa vasta kuolleen ystävänsä Andrean (Aisha Tyler) hengen rauhaan ja pelastaa tämän pahoilta voimilta. Tätä varten hän joutuu hakemaan apua tunnetulta okkultismin tutkijalta professori Rick Payneltä.

Toisen kauden kakkosjaksossa Melinda saa uuden ystävän ja työtoverin Camryn Manheimin esittämästä Delia Banksistä. Sekä Emmyllä että Golden Globella palkittu Camryn Manheim on aiemmin näytellyt muun muassa sarjassa Oikeus ja kohtuus sekä elokuvissa Blondit luokkakokouksessa, Happiness – Onni ja Kesken jäänyt elämä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Björkin ääni hukassa... Potter-kuvia putkaht... >

Keskustelut (2 viestiä)

Animal

Rekisteröitynyt 25.06.2008

08.07.2008 klo 20.14

Luin ekaks et aaveraiskaaja
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.07.2008 klo 10.03

Se oli vain mielikuva Jennifer Lovesta. Tämän sarjan ansiot on pian laskettu, niitä on tasan kaksi ja molemmat ovat D-kuppia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova