Tuorein sisältö

Yli 100 miljoonaa albumia myynyt brittilegenda julkaisee uutta

03.10.2019 klo 11.50 | Luettu: 501 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Legendaarinen rockyhtye The Who julkaisee uuden albumin "WHO" 6.12. Kyseessä on bändin ensimmäinen levy 13 vuoteen.

Uudelta levyltä saatiin syyskuun puolessa välissä ensimmäinen kappale Ball And Chain ja sen ensimmäinen virallinen single All This Music Must Fade on nyt julkaistu.

"Levyllä ei ole teemaa tai konseptia, vaan se koostuu setistä erilaisia lauluja. Roger ja minä olemme jo vanhoja miehiä – millä tahansa mittakaavalla – joten koitin pysyä kaukana romantiikasta ja nostalgiasta", Ikonisen yhtyeen lauluntekijä ja kitaristi Pete Townshend kommentoi.

Lontoossa ja Los Angelesissa kevään ja kesän aikana äänitetyn albumin tuottajina ovat toimineet Townshendin kanssa yhdysvaltalainen säveltäjä D. Sardy (Noel Gallagher, Oasis).

Townshendin ja Daltreyn lisäksi albumilla soittavat rumpali Zak Starkey, basisti Pino Balladino sekä mm. Simon Townshend ja Benmont Tench.

Kuuden vuosikymmenen ajan musiikkia julkaissut The Who on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä rockyhtyeitä. Bändi on myynyt globaalisti yli 100 miljoonaa levyä ja saavuttanut yhdeksän top 10 -albumia Yhdysvalloissa ja kymmenen Iso-Britanniassa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Arnold Schwarzenegge... KISS-legenda Gene Si... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


706


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova