Tuorein sisältö

Tequila-miljonääri Sammy Hagar uhoaa: 'Soitamme Van Halenin biisejä yhtä hyvin kuin Van Halen'

11.10.2019 klo 21.10 | Luettu: 959 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

71-vuotias ex-Van Halen -solisti Sammy Hagar, nykyään tequila-miljonääri, keskittyy nykyään Circle-nimiseen kokoonpanoon.

Superyhtyeeessä Circle soittavat Jason Bonham, Vic Johnson sekä myöskin Van Halenista tuttu basisti Michael Anthony.

Circle versioi Hagarin musiikillista uraa, johon kuuluvat Van Halenin ja lukuisten soolikiekkojen lisäksi yhtyeet Montrose ja Chickenfoot. Nyt Circle on tehnyt myös levyn.

Hagarilla on tarkoitus pysyä liikkeessä - mies aikoo jatkaa satavuotiaaksi ja olla näin vanhin elävä rokkari tien päällä!

"Soitamme Van Halenin materiaalia yhtä hyvin, kuin Van Halen on koskaan soittanut. Melkoisen itsevarma kommentti mutta se on totuus. Ajattelin ettei meidän tarvitse tehdä levyä, koska meillä on klassisia rock-vetoja kaikilta edellisiltä bändeiltä. Mutta viisi vuotta myöhemmin, tässä sitä ollaan. Teimme levyn".

Space Between on albumin nimi. Levyn on Hagarin ensimmäinen konseptialbumi. Luvassa on hyvän ja pahan välistä taistelua.(Classic Rock)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Erosta Miley Cyrusin... Vaihtoehtoinen Ilmiö... >

Keskustelut (1 viestiä)

the_jake

Rekisteröitynyt 06.02.2012

12.10.2019 klo 12.32

Joo ei. Van Halen Hagarin aikaan esim. Live Without a net tai Toronton bootleg (Molson Centre?) vuodelta 1995. Vertaa mihin tahansa Circlen YouTubesta löytyvään vetoon niin The Circle ei ole lähelläkään Van Halenin loistopäivien tasoa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova