Tuorein sisältö

Vahvasti positiivisia arvioita kerännyt draamakomedia C Morella

18.10.2019 klo 10.18 | Luettu: 462 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vahvasti positiivisia arvioita kansainvälisesti kerännyt draamakomedia Ramy tulee katsottavaksi C Moressa 1.11.

Sarjasta julkaistaan kerralla koko ensimmäinen tuotantokausi. Suoratoistopalvelu Hulun (mm. The Handmaid’s Tale) tuottama kymmenosainen sarja kertoo muslimi-milleniaali Ramystä, joka yrittää löytää tasapainon erilaisten identiteettiensä välillä.

Ramy, 27, (sarjan luonut Ramy Youssef) asuu New Jerseyssä vanhempiensa ja pikkusiskonsa Denan (May Calamawy) kanssa. Ramy on muslimi, mutta ei oikein tiedä minkä tasoinen uskonnon harjoittaminen olisi "riittävän hyvä" jumalalle.

Välittääkö jumala siitä, että et pese varpaiden välejä ennen rukoushetkeä? Entä esiaviollinen seksi, miten siihen pitäisi suhtautua? Alkoholin Ramy on päättänyt suosiolla jättää muille.

Sarjaa käsikirjoittava Ramy Youssef on tehnyt myös stand-up-komiikkaa ja on esiintynyt muun muassa Late Show With Stephen Colbert -ohjelmassa.

Hulu on tilannut sarjasta jo toisen tuotantokauden. Sarjan vetovoimasta kertoo omaa kieltään se, että toiselle kaudelle vierailevaksi tähdeksi on lupautunut mm. kaksinkertainen Oscar-voittaja Mahershala Ali (mm. Green Book, Moonlight).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin paljon Aerosmit... Stam1nan Octopussy 2... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


895


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova