Tuorein sisältö

80-luvun goottirock-suosikki jäjestää Tavastialle ongelmatilanteen faneille - kaksi täysin erilaista settiä, kumman valitset!

21.10.2019 klo 13.09 | Luettu: 900 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maineikas goottirockin kulttibändi The Mission kiertää ensi keväänä Eurooppaa ja saapuu huhtikuussa kahdelle keikalle myös Helsinkiin.

Yhtye nähdään 21.–22.4.2020 Helsingin Tavastialla. Yhtye esittää Tavastian keikoillaan eri setit. Toisen esiintymisen settilista keskittyy albumien First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura, ja The Brightest Light materiaaliin ja toinen puolestaan levyjen God’s Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet ja Another Fall From Grace kappaleisiin.

Yhtye ei paljasta etukäteen, kumpana iltana mitäkin soitetaan!

The Mission sai alkunsa vuonna 1986 kitaristi-laulaja Wayne Husseyn ja basisti Craig Adamsin erottua riitaisasti goottirockin pioneeriyhtye The Sisters Of Mercystä. Yhtye saavutti nopeati menestystä, bändin kolmas albumi Children (1988) nousi brittilistan kakkoseksi. 90-luvun alussa bändin jäsenet vaihtuivat tiuhaan ja mutta riidat sovittiin 25–vuotisjuhlia varten vuonna 2011, jolloin myös Craig Adams ja alkuperäinen rumpali Simon Hinkler palasivat yhtyeeseen. Heidän paluunsa jälkeen The Missionin uusvanha kokoonpano on julkaissut albumit The Brightest Light (2013) ja Another Fall from Grace (2016).

The Mission on esiintynyt Suomessa vain kerran aikaisemmin, Provinssirockissa vuonna 1990.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Fingerpori viikonlop... Seinäjoki Metal Fest... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

23.10.2019 klo 08.44

Voi helvetti. Ei voi sitten paljastaa kumpana iltana mikäkin setti soitetaan. Eli pakko ostaa kummallekin päivälle lippu. Another Fall From Grace ja kappale Phantom Pain. Se on yksi upeimpia biisejä koskaan ikinä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova