Tuorein sisältö

Keira Knightley kertoo paparazzien aiheuttamasta valtavasta paineesta - näyttelijä yritettiin kiilata ulos tieltä

22.10.2019 klo 21.59 | Luettu: 575 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Noin kuukausi sitten toisen lapsensa synnyttänyt Keira Knightley (34) on Telegraphin haastattelussa kertonut paparazzikuvaajien ahdistelun aiheuttamasta paineesta, varsinkin uransa alkuvaiheessa.

Knightey nousi suureen suosioon viimeistään vuonna 2003 ilmestyneen Pirates of the Caribbean -leffan ansiosta. Tuolloin räjähti käsiin myös paparazzien aiheuttama paine.

Knightley kertoo tuolloin kuvien arvon nousseen, jos kaunis tähti teki kuvassa jotain negatiivissävytteistä. Paparazzit haastoivat ja kaivoivat keinoilla millä tahansa reaktioita tähdiltä. Keira toteaa olleensa paparazzien vuoksi hermoromahduksen partaalla.

"Scarlett Johansson kiilattiin Los Angelesissa tieltä paparazzien toimesta. Minulle yritettiin samaa Kentish Townissa. Ihmettelin heille että joku voi kuolla, paparazzien vastaus oli että he saavat lisää rahaa jos niin tosiaan käy. En tiedä miten asiat ovat nykyään mutta tuolloin halusin paeta tilanteesta. Se olisi voinut päättyä huonosti".

Knightley ei havittele enää suuria menestysrooleja - isojen budjettien elokuvien mukanaan tuomaa julkisuutta ei vain kestä eikä halua.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican Lars Ulri... Floor Jansenin Vain ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova