Tuorein sisältö

Mullan alla -sarjan tähti paljastaa kieltäytyneensä rahakkaasta sarjaroolista: 'En olisi voinut seistä viikottain ruumiin vierellä'

23.10.2019 klo 12.43 | Luettu: 685 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Australialainen näyttelijä Rachel Griffiths (50) oli Oscar-ehdokkaana elokuvasta Hilary ja Jackie. Griffiths tunnetaan myös tv-sarjoista Mullan alla ja Perhesiteet.

Näyttelijä on puhunut Hit105's Stav, Abby and Matt -ohjelman vieraana sarjasta, joka olisi tuonut tilille törkeästi rahaa mutta Rachel lopulta kieltäytyi kunniasta.

Näyttelijän olisi pitänyt esittää oikeukslääketieteen asiantuntijaa amerikkalaisessa sarjassa, jonka nimeä Griffiths ei suostunut paljastamaan. Kuitenkin, sarjassa Rachelin roolihahmon oli tarkoitus tutkia rikoksen uhreja, tehdä ruumiinavauksia, selvittääkseen surmaajan.

"En olisi voinut tehdä sitä, seistä viisi vuotta ruumiin vierellä joka viikko. Siitä olisi maksettu törkeästi rahaa mutta se ei ollut minulle".

Griffiths myöntää myös olleensa ehdolla Men In Black -elokuvaan mutta hän ei voinut ottaa roolia elokuvasta, jota hän ei lainkaan ymmärtänyt - meni oli hiusrajan!

Griffiths nähdään seuraavaksi Sean McNamaran ohjaamassa fantasiaseikkailussa The King's Daughter.

(Daily Mail)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Joko kuuntelit Viivi... Babymetal saavutti M... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


599


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova