Tuorein sisältö

Uudesta kotimaisesta nettikaupasta mp3-tiedostot ilman kopiosuojausta

11.07.2008 klo 12.07 | Luettu: 3313 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Ground myy musatiedostot ilman kopiosuojausta. Uusi toimija avaa Suomen ensimmäinen todellisen MP3-kaupan 24. päivä heinäkuuta. Nykyisistä digikaupoista poiketen kaikki musiikki myydään ilman drm- tai muuta kopiointisuojausta. MP3:n lisäksi musaa myydään myös CD-muodossa.

Uudessa palvelussa MP3-musiikkia on tarjolla lukuisilta koti- ja
ulkomaisilta levy-yhtiöiltä. Suurista levy-yhtiöistä mukana on heti EMI. Neuvottelut muiden suurten levy-yhtiöiden kanssa ovat pitkällä. Kotimaisista levy-yhtiöistä mukana MP3-tarjonnassa ovat mm. Fullsteam, Poko, Monsp,
Texicalli, Rockadillo ja Backstage Alliance.

Palvelun perustavan Levyvirasto Oy:n mukaan suomalaisille ei kannata enää kaupata käytöoikeuksiltaan rajoitettua musiikkia - porukka on jo niin valveutunutta. Levyviraston mukaan Suomessa on jouduttu odottelemaan suurten levy-yhtiöiden MP3-kokeilujen laajenevan myös Pohjolan perukoille. Seuraava askel on siirtyminen täysin häviöttömiin formaatteihin.

The Ground yrittää myös muilla tavoin herätellä musiikin verkkomyyntiä uusilla tuulilla. Esimerkiksi artistien selaaminen ei tapahdu aakkosjärjestyksessä, vaan artistit listataan käyttäjien antamien pisteiden perusteella. Palvelu
mahdollistaa artisteille myös suoran reitin musiikkinsa myymiseen.
Artisteilta ei edellytetä levy-yhtiösopimusta tai muuta jakelijaa - The Ground tarjoaa ilmaisen kauppapaikan jokaiselle artistille.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Esittelyssä iPhonen ... Timo Rautiainen levy... >

Keskustelut (3 viestiä)

AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

11.07.2008 klo 20.45

Hienoa. 8)
lainaa
Sparrow

Rekisteröitynyt 10.04.2007

11.07.2008 klo 21.50

Tästä tulee siis Suomen ensimmäinen mp3-kauppa.
lainaa
Nuottijalka

12.07.2008 klo 15.37

Parasta tuossa on tämä kohta:
"Palvelu mahdollistaa artisteille myös suoran reitin musiikkinsa myymiseen. Artisteilta ei edellytetä levy-yhtiösopimusta tai muuta jakelijaa - The Ground tarjoaa ilmaisen kauppapaikan jokaiselle artistille."

Tätä on kaivattu. Useimmat muusikot kun eivät ole koodareita, ja nettikaupan tilaaminen ohjelmistotalolta on pirun kallista. Toivottavasti tällä palvelulla pääsevät monet uudet bändit nopeasti yleisön tietoisuuteen.

Hienoa!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova