Tuorein sisältö

Miten olisi seitsemän kautta The Witcher - Noituria?

06.11.2019 klo 15.20 | Luettu: 2391 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kysymykseen ei kannata vastata, ennen kuin Netflixin fantasiasarjan ensimmäinen kausi on katsottu joululomilla (ensi-ilta on 20. joulukuuta), mutta tekijöillä on mielessä 7 kautta.

Sarjan vetäjä Lauren Hissrich (Daredevil) kertoo jo luonnostelleensa tarinoita 7 kaudelle. Hänen mielestään pahin virhe olisi se, että kaikki energia laitetaan ensimmäiseen kauteen vailla ymmärrystä siitä, miten hahmot voivat kehittyä jatkossa.

Suunnitelmassa auttaa luonnollisesti se, että kirjailija Andrzej Sapkowski on rustannut aiheesta 6 romaania ja 2 novellikokoelmaa.

"Peruttujen tv-sarjojen pelastaja" Netflix on suosion myötä muuttunut tv-sarjojen lopettajaksi, joten ainoa varma asia on se, että lippulaivasarja Stranger Things jatkuu niin kauan kuin tekijät haluavat. Esimerkiksi Netflixin varhainen animaatio BoJack Horseman loppuu tammikuussa: BoJackin vetäjä on kiitollinen siitä, että Netflix ilmoitti lopetuspäätöksestä hyvissä ajoin, jotta sarja voi päättyä kunnialla, mutta hänkin olisi voinut jatkaa pidempään.

Viimeviikkoinen The Witcher -traileri:Lähde: The Playlist

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dark Crystal 1-9: en... Veijarit Samuel L. J... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova