Tuorein sisältö

Karsea Star Wars Holiday Special tarvitsee jatkoa, inttää The Mandalorianin luoja

15.11.2019 klo 19.15 | Luettu: 2506 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Wars -sarja The Mandalorian pyörii siellä, missä suoratoistopalvelu Disney+ on aloittanut ja palaute on ollut myönteistä. Sarjan luoja Jon Favreau käyttää hetken julkisuudessa vihatun The Star Wars Holiday Specialin kehumiseen ja sen jatko-osasta haaveiluun - jälleen. On hyvä, että hänellä näitä tilaisuuksia riittää (hän on myös Leijonakuninkaan ohjaaja ja Marvelin elokuvauniversumin aloittaja, joka on näytellyt kahdessa Marvel-leffassa tänä vuonna).

Holiday Special on sketsi- ja hömppäshow, joka todistaa, ettei George Lucas tiennyt täsmälleen mitä hän oli tekemässä ensimmäisen ja toisen Star Wars -elokuvan välissä. Ohjelmaan kuuluu Boba Fettin esittelevä piirretty. Favreau kehaisee, että piirretty inspiroi The Mandalorianin tekijöitä. The Mandalorian kuulemma sisältää suoran viittauksen Holiday Specialin toiseenkin konseptiin, "Elämän päivään".

Favreau on ehdottomasti kiinnostunut tekemään uuden Holiday Specialin, jos tilaisuus tulee. Hän on ajatellut sitä. Ideat ovat valmiina. Hänellä on mielessä näyttelijöitäkin, joista yksi esiintyy The Mandalorianissa myöhemmin. Alkuperäisessä Holiday Specialissa esiintyy Star Wars -tähtiä ja muita julkkisvieraita.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Slipknotin oma festa... Kultakuume-sarjan Pa... >

Keskustelut (1 viestiä)

qwertypro

17.11.2019 klo 22.33

Käsitin ettei Georgella ollut mitään tekoa sen kanssa? Päinvastoin yritti tuhota kopiot siitä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova