Tuorein sisältö

Spike Jonze jatkaa hassujen, kurjien hirviöidensä hurjistamista

14.07.2008 klo 16.02 | Luettu: 2225 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Warner Bros. on kumonnut huhut, että omaperäinen ohjaaja Spike Jonze (Adaption - Minun Versioni, Being John Malkovich) olisi siirretty pois klassisen lastenkirjan Hassut Hurjat Hirviöt (Where the Wild Things Are) elokuvaversion ohjaksista. Vuonna 2006 kuvattu elokuva on kärsinyt lukuisista ongelmista jälkituotantovaiheessa. Varttuneemman yleisön tiedetään ihastuneen materiaaliin testinäytöksessä, mutta lapsien kerrotaan paenneen näytöksestä itku kurkussa. Jonzen useammalla tekniikalla toteuttamia hurjia hirviöitä on kuvattu sieluttomiksi ja nuorta pääosanesittäjää Max Recordsia sietämättömäksi kakaraksi.

Ensiksi mainittua ongelmaa ollaan korjaamassa tietokoneanimaation keinoin. Warner Bros. on antanut Jonzelle lisää rahaa ja aikaa. Studiopomo Alan Horn kuvailee tilannetta haasteeksi, eikä niinkään ongelmaksi, ja elättelee toiveita, että lopulta valmistuva elokuva on sekä Jonzen vision mukainen että suureen yleisöön vetoava.

Warner Bros. tuskin tahtoo kalliille elokuvalleen käyvän kuten tieteistrillerille The Invasion - Tunkeutujat, joka floppasi komeasti huolimatta (tai johtuen) siitä, että James McTeigue palkattiin ohjaamaan uutta materiaalia elokuvaan, josta alun perin vastasi Oliver Hirschbiegel.

Lähde: LA Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaksi kuoli ja kuusi... 30 vuotta punkin juh... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

14.07.2008 klo 18.27

Ei liity varsinaiseen uutiseen, vaan viimeiseen kappaleeseen. Toi Body Snatchershan on filmattu vaikka kuinka monta kertaa. Tämä uusin versio oli mielestäni samaa tasoa kuin ysäri-filmatisointi. Ymmärrän kyllä tässä tapauksessa miksi floppi tuli pöytään.

Takaisin pääuutiseen..Mutta ohittaakohan Hassut Hurjat Hirviöt teatterivaiheen. Suoraan DVD:lle? Äärimmäisen hyvä merkki on se että lapset ovat lähteneet itkien koenäytöksestä pois.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova