Tuorein sisältö

HBO:n viime hetken katsaus Yön Ritariin

15.07.2008 klo 08.32 | Luettu: 2830 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yhdysvaltalaisten Yön Ritari -kuume on huipussaan Batman-elokuvan tullessa ensi-iltaan tänä perjantaina. Tv-kanava HBO tarjoaa aiheesta laajennetun mainoksen, joka sekoittaa tekijöiden haastatteluja aiemmin nähtyyn kuvamateriaaliin tiivistäen koko mainoskampanjan ytimekkääksi paketiksi. Ohjelma löytyy YouTubesta kahdessa osassa:





Yön Ritarin arvostelut ovat olleet enimmäkseen positiivisia. Jatko-osaa on kuvailtu muun muassa supersankarielokuvan Kummisedäksi. Jonkin verran kritiikkiä on tullut epäselvästä toiminnasta (myös Batman Beginsiä kritisoitiin tästä), eikä kaksi ja puolituntisen elokuvan lohduttomuus ja sadistisuus ole ollut jokaisen kriitikon juttu.

Heath Ledgerin suoritusta Jokerina on odotetusti ylistetty. Aaron Eckhartin työtä Harvey Dentinä on kutsuttu useaan otteeseen yhtä hyväksi omalla tavallaan, vaikkei Dent olekaan Jokerin kaltainen "elämää suurempi" hahmo.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näe Frank Millerin u... Kansa kyllästynyt id... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jii

16.07.2008 klo 18.43

"Nobody has done this ever before." Kuulostaa tutulta...
lainaa
SuperCharger76

17.07.2008 klo 11.41

Tässä tapauksessa kyseinen kommentti on ihan paikkansapitävä. Sääli vain ettei Suomessa IMAX-materiaalia tulla tod näk ikinä näkemäänkään.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova