Tuorein sisältö

Vuosi sitten epäselvissä olosuhteissa kuolleen metallikitaristin ystävät etsivät totuutta epätavallisella tempauksella

28.11.2019 klo 20.07 | Luettu: 875 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Noin vuosi sitten All That Remains -yhtyeen perustajajäsen ja kitaristi Oli Herbert löydettiin hukkuneena kotinsa lähellä olleesta lammesta. 44-vuotiaan muusikon kuolema aiheuttaa edelleen kysymyksiä.

Connecticutin poliisi on tutkinut asiaa mutta ainakin rokkarin ystävät ja fanit kaipaavat vastauksia mielellään nyt, ei myöhemmin.

Rokkarin kodin tienoille on pystytetty valtava mainostaulu, jossa kuulutetaan asiasta tietäviä kertomaan tietonsa poliisille.

Kummastusta on herättänyt paikka, josta Herbert löytyi kuolleena - lammessa oli vettä vain "muutaman tuuman verran" eli syvyydeltään parisenkymmentä senttiä.

Tiettävästi poliisit ovat tutkineet testamenttia, jonka mies teki vain viikkoa ennen kuolemaansa sekä henkivakuutuksen kuvioita. Tietojen mukaan testamentissa rokkarin sisko olisi jäänyt vaille perintöä. Poliisi on tutkinut myös Herbertin vaimon mahdollista osuutta tapahtumaan.

Bändin laulaja Phil Labonte on jakanut Herbertin vaimosta kitkeriä lausuntoja kuvaten häntä sanalla "ihmisjäte". Rokkarilla on vahva mielipide kitaristin kohtalosta mutta hän ei sano sitä ääneen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jumanji-tiimilläkin ... Mötley Crüen laulaja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova