Tuorein sisältö

Uudistunut Tyyliä vai ei-ohjelma Nelosella

15.07.2008 klo 09.42 | Luettu: 2676 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Trinny Woodall ja Susannah Constantine johdattavat jälleen "harhautuneita" pukeutujia oikeille jäljille Tyyliä vai ei -sarjassa, joka jatkuu Nelosella 31. heinäkuuta. Neljännellä kaudella ohjelma uudistuu niin, että muutoshaluiset naiset saavat hakea itse mukaan ohjelmaan.

Trinny Woodall ja Susannah Constantine ovat tunnettuja paitsi tyylineuvoistaan myös suorapuheisuudestaan. Teräväkielinen kaksikko osaa kuitenkin myös kehua, ja heidän neuvonsa ovat niin päteviä, että tilaisuuden tullen brittinaiset jonottavat Trinnyn ja Susannahin käsittelyyn. Tyyliä vai ei -sarjan neljännellä kaudella naisilla onkin tilaisuus ilmoittautua itse ohjelmaan. Edellisillä kausilla mukaan on valittu yllättyneitä naisia, joiden läheiset ovat salaa ilmoittaneet heidät.

Neljännen kauden jokaisella jaksolla on oma teemansa. Ensimmäisessä jaksossa hakijajoukossa on pienten lasten äitejä. Toisessa jaksossa tyylineuvoja hakevat vaihdevuosi-ikäiset naiset, kolmannessa tenityttöjen äidit. Neljännessä jaksossa nähdään naisia, joilla on haussa paitsi uusi tyyli myös unelmien prinssi. Viidennessä jaksossa podetaan keski-iän kriisiä. Trinny ja Susannah valitsevat jokaisessa jaksossa kaksi pukeutujaa, jotka pääsevät heidän perusteelliseen käsittelyynsä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< AC/DC:n uusi sinkku ... Metallican Death Mag... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova