Tuorein sisältö

Raskasta Joulua –kiertueen Hartwall Arenan keikan laulajakattaus vahvistuu entisestään

03.12.2019 klo 09.29 | Luettu: 709 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raskasta Joulua –kiertueen Hartwall Arenan jo entuudestaan vaikuttava solistikattaus täydentyy, kun maineikas Uriah Heep -solisti Bernie Shaw on ilmoittanut pääsevänsä mukaan. Alun perin Shaw oli buukattu vain Hyvinkäältä marraskuun 15. päivä käynnistyneen kiertueen kuuteen ensimmäiseen konserttiin.

Shawnin lisäksi Hartwall Arenan lavalla nähdään joulukuun 14. päivä mm. Nightwishin entisistä ja nykyisistä jäsenistä Marko Hietala, Floor Jansen ja Tarja Turunen sekä mm. Amaranthe-solisti Elize Ryd, Antti Railio ja Tuple Salmela.

Juhlavuoden kaksiosainen konserttielämys pitää sisällään kappaleita koko Raskasta Joulua -historian ajalta. Osana uudistettua show’ta joka paikkakunnalla on mukana on myös paikallinen lapsi- tai nuorisokuoro. Hartwall Arenalla mukana on Helsingin konservatorion nuoret laulajat.

14.12. Helsinki, Hartwall Arena

Mukana ovat seuraavat laulajat: Bernie Shaw (Uriah Heep) Marko Hietala (Nightwish, Tarot), Floor Jansen (Nightwish), Ilja Jalkanen, Elize Ryd (Amaranthe), Tarja Turunen (Tarja, Ex Nightwish), JP Leppäluoto (ex. Charon), Antti Railio, Antony Parviainen (Psychework), Tuple Salmela (Tarot), Ville Tuomi (Leningrad Cowboys, ex. Suburban Tribe), Tommy Karevik (Kamelot), Kimmo Blom sekä Helsingin konservatorion nuoret laulajat.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael B. Jordan ja... Joensuun Ilosaariroc... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova