Tuorein sisältö

Harvey Kaksinaama uudessa Batmanissa

16.07.2007 klo 06.28 | Luettu: 5208 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten tuntematon irvileuka eräällä foorumilla kysyi: kumman puolen piti olla pelottava, aknen arpeuttaman vai sen violetin ja ruttuisen? Tommy Lee Jones (Batman Forever, Takaa-ajettu) voi olla monta asiaa, mutta tuskinpa elokuvahistoria muistaa hänen sokerihumalaisia sekoilujaan Harvey Kaksinaamana, kunhan Aaron Eckhart (Thank You For Smoking) pääsee esittämään oman näkemyksensä Batmanin entisestä ystävästä ja nykyisestä vihollisesta elokuvassa The Dark Knight.

Piirisyyttäjä Harvey Dentin läsnäolo uudessa seikkailussa on ollut pitkään tiedossa, mutta hapon arpeuttaman alter egon on uumoiltu esiintyvän vasta myöhemmissä osissa elokuvasarjaa, jonka Batman Begins aloitti uudelleen. Nyt Eckhart on itse avannut sanaisen arkkunsa ja vahvistanut esittävänsä jakautuneen persoonan molempia puolia. Luvassa on vihaa ja kyyneliä, ehkä, vihjailee mies MTV Movies Blogille.

Yön ritari (Christian Bale) kohtaa myös Jokerin (Heath Ledger) ja taannoisten paparazzikuvien perusteella Beginsistä tutun Linnunpelätin (Cillian Murphy). Kolmen superkonnan suora nähtiin viimeksi legendaarisessa Batman & Robinissa, jossa kuminännit pukuunsa asentanut lepakkomies hölmöili yhdessä Pakkasherran, Myrkkymuratin ja Turmion kanssa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pitt ja Jolie valmii... Yhdysvaltojen katsot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova