Tuorein sisältö

Lola juontaa Meidän häät

15.07.2008 klo 12.44 | Luettu: 10823 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lola Wallinkoski (ent. Odusoga) juontaa Subin uuden lifestyle-ohjelman Meidän häät. Lolan johdolla autetaan hääpareja, kaasoja, bestmaneja ja koko sukua järjestämään ainutlaatuiset ja yllätykselliset häät. Ohjelmaa kuvataan parhaillaan ja se alkaa Subilla ensi vuoden alussa.

Meidän häät -ohjelmassa tavataan kymmenen erilaista pariskuntaa ja vietetään kymmenet erilaiset juhlat, punkhäistä romanttisiin maalaishäihin. Ohjelmassa nähdään myös Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen ensi lauantaina vietettävät, isot julkkishäät.

Jokaisessa jaksossa Lola tutustuu ensin pariskunnan yhteiseen historiaan ja selvittää millaiset häät pari haluaa. Eri asiantuntijoiden avulla valitaan hääpukua, suunnitellaan menua tai järjestetään ilotulitusesitys. Lola myös auttaa morsianta, sulhasta tai hääparin ystäviä ylittämään itsensä, oli kyseessä sitten puhe, musiikkiesitys tai tulennielentä. Valmentajina nähdään tunnettuja oman alansa asiantuntijoita, kuten runoilija Tommy Tabermann, näyttelijä Vilma Melasniemi ja punklegenda Tumppi Varonen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lauren Harris aloitt... DBTL myy ennakkoon n... >

Keskustelut (3 viestiä)

tumputitumputi

15.07.2008 klo 16.34

Lola ja silikonit
lainaa
SuperCharger76

17.07.2008 klo 11.53

Ja niinku kiinnostaa kiviäkin.
lainaa
häävieras

03.08.2008 klo 14.04

luulisi että tuollainen julkkis kuin Lola osaisi käyttäytyä "tavallisten" ihmisten parissa jos kerran juontaa tuollaista ohjelmaa... todella tökeröä käytöstä...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova