Tuorein sisältö

Michael Bay istuu Transformers 2:n ja Friday the 13th:n salaisuuksien päällä

16.07.2008 klo 13.11 | Luettu: 3537 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kauhuleffojen uusia versioita tuottava ja äänekkäitä megaleffoja ohjaileva Michael Bay on lausunut pari valikoitua sanaa viimeisimmistä projekteistaan.

Transformers II: Revenge of the Fallen tulee ehdottomasti olemaan itsenäinen jatko-osa viime kesän hitille. Bay on kieltänyt kirjoittajia kyhäilemästä mitään, mikä viittaisi kolmanteen osaan, koska hän on kyllästynyt elokuviin, jotka jäävät kesken. Elokuvasta liikkuvia huhuja ei kannata kuunnella, sillä Bay on porukoineen laskenut liikkeelle väärää informaatiota säilyttääkseen salaisuutena sen, mikä on "uutta kamaa". Bay suostuu "paljastamaan" vain, että uudet robotit ovat "tosissaan kekseliäitä".

"Internetin hölmöläisten" vuoksi Bay ei paljasta ihmeitä myöskään b-luokan kauhuklassikon Friday the 13th uudesta versiosta. Bay kuitenkin lupailee, että vaikka elokuva on uskollinen alkuperäisille osille 1 ja 2, tulevat jo ensimmäiset 12 minuuttia tekemään puukkohipasta tuoreen elämyksen.

Lisäksi Bay hörähtää, että jotta "hevonpaskaa", kun puheeksi tulee "hylätty Yön Ritari -käsikirjoitus", josta huumorisivusto Spill on antanut hänelle kaiken kunnian.

Lähde: Hollywood Insider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vanhat tuulet puhalt... Spaissari-Gerille pa... >

Keskustelut (1 viestiä)

SuperCharger76

17.07.2008 klo 11.46

Ei se nyt täyttä hevonpaskaa voi olla, koska JOS Michael Bay olisi kirjoittanut Dark Knightin kässärin, niin tuollainenhan siitä olisi tullut.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova